Těhotná :)

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57343 20.8.2012 11:19

Ahoj holky, tak se nám po 2,5 roce podařilo otěhotnět... a co mi pomohlo? Přijímačky na vysokou :) měla jsem myšlenky uplně jinde, učila se a ejhle... naposledy jsem to měla 18.7. a od čtvrtka mám na asi 6ti testech // :) nemůžu tomu pořád uvěřit... k doktorovi jdu až 4.9. - má dovolenou... ale o co mi jde... přítel to stále neví :) chci ho překvapit a říct mu to nějak pěkně... nevšedně... Poradíte některá? :) jak jste to řekly svému příteli/manželovi vy? :)

Tak jsem včera s sebou domů vzala všechny pozitivní testy a při našem rituálu (půlnoční čajíček na pergole), jsem mu řekla, že mu musím něco ukázat. Začala jsem vytahovat jeden test po druhym. Zeptal se, co to je, tak jsem mu řekla, že to znamená, že čekáme miminko. Koukal na testy, oči se mu zalily slzičkama, vyskočil a šel mě muchlat :) bylo to tak krásný! :) Už plánuje, co všechno musíme udělat a říkal mi jména, jak by se dítko mohlo jmenovat a že mu založí hned jak se narodí nějaké spoření... a večer v posteli už na mímo mluvil :) Jak už tady bylo psáno, je jedno, jak se to tomu chlapovi řekne. Pokud se na mímo těší, je ta reakce vždycky stejná! :) Holky, děkuju za vaše rady a gratulace! Tak moc se těším, na všechno, co nás čeká! :) Ten svět je hned krásnější! :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • předně ti moc gratuluju ;-)
    Já jsem dala manželovi do ruky deníček a v něm bylo napsáno A takhle to začalo... a nalepené asi 4 testy s daty kdy jsem je dělala. On na to kouká a říká: Co to je? :-D Tak jsem mu řekla, že testy a on hmmm a co? :D tak jsem řekla, no co na nich vidíš a on říká: Dvě čárky a to je dobře? :-D
    Takže originální neoriginální, vždycky to chlapovi hnedka nedojde. Teďka bych mu to asi řekla jinak :) Třeba při procházce říct: Teda, ty letíš, ty nás chceš snad uhnat, ne? Já už nemůžu takhle sprintovat v mém stavu ;-) I když mu to řekneš úplně normálně, tak to pro něj bude to nejhezčí to uslyší :-)

  • ahooj :) moc ti gratuluji :) já jsem vzala manžela na véču do restaurace a potom na večerní procházku kolem zámku, kde jsme se brali..samozřejmě remcal, ale já se musela smát :) vzala jsem sebou dvě naše společné fotečky, jednu z dřívějška a jednu kde jsem už byla těhotná..ukázala jsem mu je před zámkem v zahradě a řekla mu, ať najde rozdíl..když na mě nechápavě koukal, tak jsem mu řekla, zda chce nápovědu a vytáhla jsem v dárkové krabičce mini kojenecký ponožtičky :) okamžitě mě čapl a nepustil :) a slzičky v jeho očích mluvily za vše(je to naše druhé mimčo, s prvním jsem bohužel musela na revizi).
    tak mooc držím palečky ať je vše ok a ať jstě šťastní :)

  • Martasek8920.8.2012 11:48

    My tak nějak každý měsíc čekali, jestli to dostanu a jelikož mi řekla kolegyně v práci, že jsem prostě těhu, že to tak nějak ví, koupila jsem cestou z práce test, odpoledne ho udělala a byly tam // :D Tak jsem myslím tenkrát řekla, že ta kolegyně je vědma, že to řekla a měla pravdu :) A tak nějak jsem to tedy oznámila :D Nevím ale, jak oznámím druhé, jak se zadaří, mám snad plno času něco vykoumat :D

  • Asi bych mu dala těhu testík, dupačky, dudlík, botičky nebo tak něco ;) Ultrazvuk by byl super, ale jak říkáš, to by bylo až za dlouho. U nás to bylo tak, že jsem měla 14 dní zpoždění, byl to první cyklus bez HA, tak jsem jen mávla rukou s tím, že to mám rozházené, ale manžel mě donutil testovat a spolu jsme pozorovaly, jak se nám tam vybarvují koleje :)

  • my jsme to hlídali společně....teda ja jsem netrpělivě očekavala příchod menstruace a on to sledoval se mnou........:-))))) ale jinak nijak originálně jsem mu to neoznamovala......zkus mu to dát třeba do nějaké obálky, nebo nějaké pěkné knížečky, nebo polož na stul dupačky nebo tak něco...a myslím, že toho chlapa to musí hned trknout:-))))

  • velká gratulace, zkus se podívat, jestli na nějakém komínu ve tvém okolí nemají hnízdo čápi, vzala bych ho na procházku a zeptala se ho, jestli neví, co nám příští rok asi tak přinese :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist