Těhotná?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #397186 1.1.2019 23:28

zdravím,
sice ms mám dostat až zítra ale bojím se že jsem těhotná. Já vím, asi bych spíš měla počkat, ale ten strach je prostě silný.
Je mi 15 a ano, vím jak se chránit, měli jsme kondom ale i tak se mohlo něco stát, že ano?
Nemám žádné „předmenstruační syndromy“. Žádná bolest v podbřišku, citlivá prsa, prostě nic.
Co můžu dělat, kdybych opravdu byla těhotná? Dítě si nechci nechat, nemyslím si že bych byla schopna přijmout tu zodpovědnost. Tak jaké jsou způsoby potratu? Nějaká nejvhodnější pro můj věk?
Děkuju předem

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlavne se nestresuj, jeste by se ti mohl stresem rozhodit cyklus, a pak ocekavana MS nemusi prijit a buses zbytecne vydesena. Osobne si myslim, ze je malo pravdepodobne, aby jsi byla tehotna, kdyz jste meli kondom a nepraskl. A i kdyby jsi byla, tak ted uz to nijak neovlivnis. Zkus na to tak nemyslet a pockej, jestli MS prijde.

  • Počkej tak dva dny a jestli nic tak zajdi někam do lékárny, nemusí být třeba ve tvém městě tak někde jinde 😇 podle mě by jste to cítili kdyby prezervativ praskl ☺ ;-) a když náhodou budeš (což podle mě ne ale co no) tak prostě řekni nějaké dospělé osobě ať kde s tebou at je to kamarádka nad 18 nebo babička ☺moje by to pochopila a šla se mnou a nic by neřekla😇neboj se

  • buccaneerka22.1.2019 0:04

    No, a kdy jste spolu spali? Cca před 10-14 dny? Protože jestli včera a zítra máš mít ms, tak jsi už neměla zřejmě plodné dny.

  • Francy2.1.2019 8:37

    Normálně používáme kondomy a bez problému, nestresuj zbytečně :-)

  • stupidiack2.1.2019 11:08

    Proboha, nemysli vůbec na potrat, když ani nevíš, jestli jsi těhotná a když jsi ještě ani nedostala MS! Tady těmi myšlenkami a stresem si ji akorát oddálíš a budeš se ještě víc nervovat. Použili jste kondom, to je hlavní. Kdyby se protrhl, neřeknu, ale takhle se nemáš na 99,9% čeho bát. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist