Těhotná???

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23222 14.4.2011 9:03

Ahojky holky, potrebovala bych poradit... Jsem teprve 23 DC ale uz par dni mi neni dobre, dneska rano mi bylo vazne na zvraceni, mam hnusnou pachut v puse a dost se mi mota hlava. Vcera a dneska jsem si udelala tehotensky testik a na obou byl takovy hooodne slaby dusak, ale byl tam uz v terminu, jenze nevim, jestli to neni moc brzo. Slysela jsem, ze na tech levnejsich testech se muze nejaky ten dusak sem tam falesne objevit a nic to neznamena, ze pry je to jen rozpita testovaci barva, nebo tak. K doktorce se hned tak nedostanu a MS se snad nedockam :-) Jen jsem chtela vedet, jestli s tim mate taky nejakou zkusenost. Myslite, ze si to jen namlouvam? Snazime se uz skoro rok a pul a byl tam dokonce jeden samovolny potrat. Byla by to parada, kdyby to vyslo... Jo a jaka si myslite, ze je pravdepodobnost, ze by oba ty testy byly falesne pozitivni? BT teplotu nemerim, ale podle cipku bych rekla, ze jsem mela ovu hned nekdy po MS...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Počkej a otestuj se za pár dní....těhotenské příznaky si můžeš (ale taky nemusíš) vsugerovávat....držim pěsti pro štěstí :)

  • Přikláním se k tomu, že by si se měla testovat až v případě, že se nedostaví ms. Bohužel se v hodně procentech stává, že žena je těhotná, ale ani to nezjistí, protože se vajíčko neuchytí a odejde normálně s plánovanou ms. Pak je žena zbytečně zklamaná. Já testovala 2 dny předem a test byl pozitivní, pak jsem celých 7 dní, kdy se nedostavila ms lítala na záchod jak zběsilá a doufala jsem, že se tam neobjeví ani kapička krve. Byla jsem z toho úplně na nervy. Ale samozřejmě chápu, jaké to je :) Já jsem na sobě také pozorovala příznaky, které se mi tedy potvrdily testem, ale po testu jsem byla schopná si vsugerovat i ty, co jsem do té doby neměla :) Držím palečky, ať se všechno podaří a s testováním vydrž.

  • Tu nezáůleží na ceně testu, test za 35 kč může být stejně kvalitní jako test za 200, záleží na výrobci, značce, atd... Jakou jsi měla značku? Podle mě to bude dost nadějný a budete mít krásný dáreček pod stromeček :):) ale raději bych se testla ještě v dob, kdy má přijít MS :) Pak dej vědět jak to dopadlo :)

  • Ahoj, nejde o značku testů, ani cenu, ale o citlivost. Zajdi do lékárny a řekni si o test s citlivostí 10. Raději si to zkontroluj, jednou jsem si řekla o desítku a doma jsem zjistila, že mi dali 25. Jinak, já už třetí den po oplodnění měla úplně stejné příznaky co píšeš. Držím pěsti !!!

  • Ahojky, pokud máš cyklus 28, tak si myslím, že na testík je brzy. Když si měla ovu po MS, taky už by ti to mohl ukázat, ale abys pak nebyla zbytečně zklamaná. Počkej a vydrž, buď dorazí nebo ne :-) A pak to bude jasný :-) Držím Ti palečky.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist