Těhotenství ve 14..?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #36108 25.7.2011 12:37

Ahoj chtěla jsem se zeptat co by se stalo kdybych byla těhotná ve 14 - jelikož jsem ještě pod zákonem..? a co by se stalo tomu klukovi kterému je 18..?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • pokud jsi pod zákonem, tak ten kluk kterému je 18 by měl velké opravdu velké problémy,..... styk s tebou je pro něho trestný

  • On půjde sedět a ty bys zasloužila pár facek, podle dotazu jsi jasně ještě děcko, které neumí nést následky svých činů!! Nechápu jak je možné, že se s idiotem, který tě musí opít aby dosáhl svého se vůbec bavíš, a jak píší děvčata je to jasné znásilnění. Řekni to rodičům ať není pozdě. Platí na tebe jen- kdo chce kam pomožme mu tam!
    Zajímavé je, že dnes se dívky stylizují už ve 14ti i méně letech do pozice sexygirl, ale pak neví jak z prúseru ven..
    Pardon, že jsem tak drsná, ale sama mám 15letou dceru a denně se obávám této situace.
    Dnešní mládež si na dospělou jen hraje a hodnoty jako zodpovědnost, láska, věrnost, něžnosti a hlavně důvěra jim nic neříkají!! Bože kam ten svět spěje :-)

  • ilona8527.7.2011 10:50

    nejdříve jsem chtěla napsat, ať neříkáš, s kým jsi spala, ale po přečtení všech příspěvků jsem jiného názoru. Jestli jsi opravdu těhotná, máš opravdu zničený život ty a rodiče velký problém. A ten blb, ať si to pěkně odpyká. Protože on v jeho 18-ti letech musí vědět, že sex s dívkou, která ještě nemá občanku, je trestné. A toto může udělat dalším holkám mladším 15-ti let a nakonec se z něj vyklube pedofil?!? On bude pořád starší ale chutě na takhle mladé holky mu může zůstat, což není v pořádku...

  • Daisy198025.7.2011 18:17

    A to se zamýšlím, že kdyby dívčinka chtěla jít na miniinterupci, tak o tom stejně budou muset vědět její rodiče.... Je to síla, ale teď už je pozdě dělat takové závěry (teda pokud jsi těhotná) - pokud bys těhotná nebyla, tak to by bylo štěstí v neštěstí a hlavně zapomeň na pití alkoholu v tvém věku a pokud si neodpustíš sex, tak jedině s ochranou - ty nervy za to opravdu nestojí!!!!
    Bohužel je pravda, že pokud by to fakt bylo těhotenství, tak průser budeš mít nejen ty, ale i tví rodičové (na odboru sociálních věcí se to bude řešit, protože za tebe zodpovídají), ale i ten kluk, který bude vyšetřován Policíí....
    Budu držet palce, ať vše dobře dopadne.
    Každopádně zítra ráno udělej test a ten zopakuj za další dva dny - to ti ukáže jak na tom jsi....

  • Pro přítele by to byl průšvih, leda že by jsi neřekla s kym jsi otěhotněla. Ale pravděpodobně by to z tebe stejně dostali.

  • petulinkaa1326.7.2011 10:59

    Jeho zavřou a ty nic,ty se rozhodnes jak budes chtit,jestli si mimco nechat nebo ne,mam takovou kamosku,ta porodila ve 14ti a mela to s klukem,kterýmu bylo 17let,ite si nechali,ale jeho zavreli jak za to,ze ona byla pod zakonem,tak za to,ze neplatit výživný a dneska ma 6ti letou kraaasnou holcicku,akorat se ji o to predevsim stara mamka :-)

  • mít mimčo ve 14 je hrůza.... vždyť si nic holka neužije... pak písni jak to dopadlo

  • Už sis dělala test? Napiš, až budeš něco vědět;) dík

  • Ahoj,kluk kteremu je 18 s tim bude mit problemy.Mam s tim zkusenost.Holka ktera je ve 14 cti tehotna by si mela zajit okamzite na gyndu a tam rict o situlaci,predtim si ale udelej tehotensky test,ktery koupis v lekarne za par korun.Jeslti se tehotenstvi potvrdi,kluk kteremu je 18 bude muset jit na kriminalku a samozrejme budou informovani tvoji rodice.Kluk kteremu je 18 nepujde do vezeni to ne pokud to nebylo znasilneni a tak podobne ale bude mit podminku a bude soud.Urco bys mela jit na potrat,ktery do 15 let hradi zcela pojistovna.V nemocnici pobudes 1 den vecer kdyz bude vse v poradku te pusti domu.Drzim palecky at vse dobre dopadne a hodne stesti aby se jednalo jen o plany poplach :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 742 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist