Těhotenství v 17

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179680 16.9.2017 10:44

Otěhotněla jsem s přítelem,bohužel když jsem mu řekla že jsem těhotná řekl mi že dítě není jeho a víc se mnou nemluví.Chtěla jsem jít na potrat jenže v 15tt je už podle gynekologa pozdě.Dá se těhotenství ještě nějak řešit nebo budu muset dítě donosit?Děkuji za každou radu.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • eleyne116.9.2017 10:56

    Musis miminko donosit.
    Mas cas premyslet, jestli si ho nechas, hezky se o nej postaras. Mas podporu rodiny? Mohli byste u nich bydlet? Kdyz si ho nechas, budes dostavat rodicovsky prispevek, pritel musi platit alimenty, pokud pracuje a uvedes-li ho jako otce.
    Nebo dat miminko k adopci a uplne se ho vzdat. Promysli to poradne.
    Jen mu prosim nedelej tu hroznou vec, co delaji nekteri pseudorodice, ze se ho pravne nevzdaji, ale vrazi ho do kojenaku a detatko je bez sance na rodinu odsouzene prozit detstvi v ustavu.

  • Ano, už je pozdě. V tomto stádiu se potrat provádí pouze z důvodů nějaké vrozené vady. Na přání matky jen do 12.tt.
    Přítele nenech se z toho takhle vykecat, jestli je dítě jeho, tak má vyživovací povinnost nejen vůči dítěti, ale i vůči tobě! V době DNA testů není prokázání otcovství problém.

  • Souhlasím s holkama..chápu, že na to teď možná nemáš chuť a nervy, ale nenech ho utéct od odpovědnosti. Užívali jste si oba, tak teď se musíte oba také poprat s důsledky.
    A souhlasím s tím, že pokud se rozhodneš se miminka vzdát, tak mu dej šanci na fungující láskyplnou rodinu a dej ho k adopci..
    držím palce, ať to zvládneš ;-)

  • Aily16.9.2017 13:17

    Rozhodně dítě donos. Dej si čas, popřemýšlej o tom. Kolik je ti let? Je možné, aby se o něj postarala tvoje mamka? Nebo sis ho nechala? Pokud ne, můžeš ho nabídnout k adopci. Každopádně chlapa, kterej ti něco takového provede s rozběhem kopnout do p*dele. Ještě bych ho donutila udělat otcovský test a nechat ho platit alimenty, pokud by ses rozhodla, že si dítě necháš.

  • Promiň, ale to jsi dřív nevěděla, že jsi těhotná? Teď už je pozdě, jak sama víš. Tvůj partner je ubožák a vyhýbá se povinnosti a ještě z tebe dělá levnou holku, když říká, že není jeho. Teď když už se to stalo, tak se musíš postarat. Miminko donosíš a budeš ho vychovávat sama, nebudeš první ani poslední. Věřím, že budeš mít podporu od rodiny. Věř mi, že být maminkou je nekrásnější věc na světě. Ikdyž jsi velmi mladá, můžeš být lepší máma než mnohé jiné. Buď statečná a o dítě se postarej, kdybys ho dala pryč, budeš si to dokonce života vyčítat. Když jsi dospělá na to mít sex, budeš dost dospělá vychovávat dítě. Buď silná, to zvládneš.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 502 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist