Těhotenství, samovolný potrat, nalitá prsa, tvoření mléka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #44488 24.10.2012 13:44

Prosím o radu i když jedno dítě už mám... snažíme se o druhé dítě, jelikož se mi nalila prsa, myslela jsem si, že jsem těhotná, menstruační cyklus mám obvykle dlouhý cca 36dní, 40. den jsem si dělala těhotenský test, byl negativní, 41. den jsem dostala menstruaci (normální). Prsa mám stále nalitá a při zmáčknutí (jak jsem to dělala když jsem kojila a potřebovala jsem mléko odstříkat) jsem zjistila, že se mi tvoří mléko. Nedovedu si to vysvětlit. Začínám si mysllet, že jsem otěhotněla a během těch prvních týdnů samovolně potratila. Stalo se Vám někdy něco podobného?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • aker24.10.2012 17:58

    prsa se ti mohou "nalít" i během MS...není to náhodou i jeden příznak? Mě se to taky stává že mi při zmáčknutí na prs teče "mléko". A to beru HA...bude to asi hormonama...pokud by to nepřešlo a mléko pořád teklo, tak bych šla k lékaři..zastaví to nejspíše hormonálně...třeba můžeš mít i vyšší hodnotu prolaktinu a to muze mít špatný vliv na otěhotnění..hlavně na prsa nesahat, nemačkat aby se ti to "mléko" nezačalo tvořit ještě víc...jinak to opravdové mléko se začíná tvořit až těsně před porodem :-) ;)

  • Mléko se nezačne tvořit tak rychle na začátku, spíš bych si myslela, že jde o nějakou hormonální poruchu a řekla to své doktorce.




  • Tvorbu mleka si muzes vyvolat sama. Moji pritelkyni se nalevala prsa, kdyz videla dceru jak koji, delalo se ji mleko, kdyz miminka plakala. Pravdepodobne je Tva touha po miminku natolik silna, ze se mleko spousti samo o sobe. Psychika jsme neskutecne silna zalezitost. Ja jsem kratce tehu a jak si ke mne lehava na brisko moje fenecka, jednoho dne ziram, ze ma natekle "ceciky" a dokonce pri zmacknuti z nich proudem vali mleko.

    Preji Ti aby vase snazeni brzy prineslo ovoce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist