Těhotenství po zamlklem tehu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #285837 27.8.2020 7:23

Dobré ráno dámy, v květnu jsem si prošla na začátku 3 měsíce zamlklym těhotenstvím, teď to vypadá, že se nám to podařilo znovu, hned na poprvé, mela to tak některá z vás? A není to problém, že je to vyšlo hned po třech měsících, doktoři mi to takhle říkali, ať nechám dva až tři cykly MS a pak můžeme zkoušet, jen jsem nevěděla, že nám to vyjde hned.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik27.8.2020 8:24

    A také se říká, že po zamlklém těhotenství je pohnojeno, takže se může otěhotnět rychleji. A vám se to povedlo, a proč by to nemělo být v pořádku. Držím palce, ať miminko roste jak má a máte krásné a zdravé miminko.

  • Ahoj, já si tím sice neprošla, ale za rok končím medinu a doktoři na praxích z gyndy nám říkali, že v současné době je těch potratů / zamlklých těhotenství tak strašně moc, že často říkají, že to můžou páry klidně zas zkoušet hned, třeba i po jednom cyklu, takže si myslím, že by to problém být neměl 😊 držím palce!!

  • Petrakim27.8.2020 9:56

    Já po ZT otěhotněla až za 6-7 měsíců, zkoušeli jsme to ihned po šestinedělí. Ono to ničemu nevadí, když je děloha po revizi čistá a vy se cítíte dobře. Potratů je hodně a nejsou nic neobvyklého v prvním trimestru - četla jsem nějkou statistiku, tuším, že z CSU, čím je žen astarší, tím více převažují ZT nad klasickým spontánním potratem ....

  • birknerka29.8.2020 17:30

    Určitě to není nijak špatné. Já jsem potratila v 9tt a na konci šestinedělí se nám to povedlo, protože jsme chtěli. Koukni na můj profil a pocti si čím jsem si prošla. Teď máme chlapečka 6 týdnů velkého chlapaka a je naprosto zdráv, těhotenství proběhlo v pořádku. Až se daří a jste oba v pořádku.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist