Těhotenství po revizi-nové snažení

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26319 21.3.2011 17:05

Ahoj, chci se zeptat jak rychle jste otěhotněla některá po revizi?Myslím tím, jestli je opravdu pravda , že je to jak pohnojeno :-)) DR. řekl, že se už můžeme snažit tak jsem jen zvědavá. Děkuji :-)))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • U mě byla revize na začátku února a v dubnu jsem otěhotněla,takže po druhé MS. Těhu bez komplikací a šlo to fakt samo :-) Kamarádka otěhotněla už po první MS a taky všek ok.

    Držím palce ať se taky zadaří.

  • cudla21.3.2011 17:24

    Nám to tvalo rok,ale je dost možné,že v tom sehrála roli i psychika.Dost jsem se na to ze začátku upínala a samozřejmě se nedařilo.Pak jsem si řekla,že na to kašlu a nějak to dopadne a bum,bylo to.Je to různý,někdo otěhotní hned.Držím palce

  • Ahoj.Já jsem byla na revizi v květnu/2010 a hned v srpnu/2010 jsem otěhotněla,takže po dvou menstruacích jsme začli a povedlo se napoprvé.No a u toho snažení,které dopadlo zamlklým potratem jsme se začli snažit v lednu/2010 a v dubnu/2010 jsem byla těhu,ale to bylo to nepodařené.Takže snažení po revizi hned na poprvé po dvou MS a těhu je bez problémů a jsem nyní 33.týden a termín je v květnu.Přeji brzké a šťastné těhu.Měj se hezky.

  • My jsme se začali snažit na 3 cyklus a otěhotněla jsem po 3 cyklu,tedy vlastně na 3 pokus, čili cca pul roku po revizi a ted jsem 13tt :)

  • ahoj, já byla ne revizi loni 30. června, začali jsme se snažit po pvní MS, ale zatim se nezadařilo:-(....než jsem otěhotněla poprvé trvalo to 21 měsíců....bylo mě řečeno, že po revizi to půjde rychleji....no nevim:-(

  • ahoj, já byla na revizi v září 2009 a znovu se nám to podařilo až v srpnu 2010, ted jsem 32tt, ale jak píše Cudla hodně u mě hrála roli taky psychika, tak přeju hodně štěstíčka at Vám to brzy vyjde

  • mamkaChula21.3.2011 19:28

    Na revizi jsem byla 6.1, Ms pak dorazila 16.2. a další už nepřišla. :-) Dr. mě upozorňovala že mám po zákroku počkat s otěhotnením minimálně 3 měsíce. Myslím že tělo ví co dělá a dovolí to až se bude cítit. Držím pěstičky ať se brzy zadaří. Je to taková náplastička na bolístku v srdíčku.

  • Po revizi jsme počkali 3 měsíce (jak se doporučuje), pak se to povedlo hned první měsíc snažení.

  • alimos22.3.2011 11:30

    Holky, to jste mi udělaly radost :) Koukám, že ve většině případů je to coby dupky :) My se chceme začít snažit v červnu (v únoru 11 byla revize), tak doufám, že to brzy klapne :)

  • Ahoj holky. Já jsem byla na revizi 5.1. 2011. Zamlklé těhotenství v 9tt. V nemocnici mi řekli počkat 2 měsíce a moje gynekoložka řekla počkat 3 měsíce. Každopádně kdo to má vydržet, že? :-) Takže jsme na to už tenhle měsíc hupli a teď už jen to úporné čekání jestli to vyšlo. Beru vitamíny Femibion 800 a hormon Utrogestan. Přeji všem ženám, které si tím prošly, aby brzo zase zažily ten pocit štěstí, když se na testíku objeví dvě čárky a pak na UZ srdíčko. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist