Těhotenství po krátkém vztahu

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437279 18.2.2021 16:45

Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda jste některá otěhotněla po krátkém vztahu, jak jste se k tomu oba postavili? S přítelem jsme spolu něco přes půl rok, vždy jsme spolu spali s kondomem, ale jeden odvážnější večer a na testu dvě čárky. Snažíme se k tomu postavit zodpovědně, ale jsme oba studenti VŠ, a tak je to možná krapet těžší. Nikdo o tom zatím neví, ale já se neskutečně bojím reakce jeho rodičů, pořád dokola na sebe házím vinu, mám pocit, že mě po tomhle budou nenávidět.

Máte některá zkušenosti? Jak jste to zvládly, co bylo nejhorší?

Já na potrat jít nechci, říkám si, že když už jsme tak dospělí na sex, tak musíme být i dospělí nést případné následky...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Kamaradovi se to podařilo po 5měsíčním vztahu, svatba byla v 5. měsíci. On mesic na to maturoval, manzelka byla o rok starší. Je to 13 let a stále jsou spolu a mají další dítko :)

  • Neni vam 15, tak se to da zvladnout, uz prece jen neco mate za sebou a skola se da dodelar s prckem, kamaradka dodelavala bakalarku s rocnim prdolou a dalo se to :-) takze byxh na sebe nehazela nic ... Stalo se stalo, jestli na potrat jit nechces tak nechod a jeho rodice to kdyztak casem raky prehodnoti :-) hlavu vzhuru :-)

  • Ahoj, neznám sice tvoje rodiče, ale jako máma ti můžu říct, že já bych nedokázala svoje dítě nenávidět 🙂 možná to za pár měsíců pochopíš sama 😁 asi to pro ně bude šok, takže se psychicky příprav na jakoukoliv reakci, ale nakonec budou vnouče milovat a budou za něj šťastní 🙂... Sama mám vystudovanou ČVUT FSv a mám dvě kamarádky, které úspěšně ukončily studium i s dětmi...jen si to trošku prodloužily 🙂 hlavu vzhůru, dítě je nádherný dar, ale chápu, že teď vidíš jen negativní stránku a bojíš se... O miminku bych být tebou řekla rodičům co nejdříve, hrozně se ti uleví a začneš se těšit 🙂 (sama jsem si to teď zažila, i když už se třetím 😁)

  • My to stihly po půl roce :-D
    Nejdřív jsem trochu panikarila, ale chlap se k tomu postavil čelem a uvidíme no. Zatím nam to funguje, tak se pozná co bude dál. Ale už plánuje druhý, tak snad jo.

  • nigrinka19.2.2021 16:51

    Držím palce. Školu dokončíš později. Miminko je krásná záležitost 😀👍

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 147 otázek, kterým se dostalo 271 327 odpovědí a 409 599 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist