Tehotenstvi, nevolnosti a strevni chripka

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388559 3.6.2018 7:12

Dobry den, jsem ve 12. tt a nejspis jsem dostala strevni chripku. A to i tak mivam silne nevolnosti, do toho castejsi zvraceni a prujem. Vcera jsem skoncila v nemocnici, kde vubec nevedeli, co se mnou. Za deset hodin jsem prosla pet oddeleni, prehazovali si me jak horky brambor a bali se se mnou cokoliv udelat. Po te, co me dali na infekcni a doktorka se divila, co tam tehotna dela, jsem pobyt v nemocnici ukoncil (coz mi dopirucila lekarka, ze by me jinak musela dat na pokoj s nekym infekcnim). Porad v sobe nic neudrzim, snazim se pit vodu po lzickach, ale vydej mam zatim vetsi nez prijem. Smectu do sebe nedostanu. Jelikoz porad nevi, co se mnou, nemocnice asi nema cenu. Nemate rady, jak podporit, abych v sobe udrzela aspon nejake tekutiny? Cola nezabira. Dekuji. Ani tu vodu nedavam.

  • 03.06.2018 12:47:11 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Tak v nemocnici bych očekávala, že tě zavodni alespoň infuzemi, protože stav kdy nic neudrzis v sobě je hodně špatný a snadno dojde k dehydrataci.
    Když mi dcera skončila na podzim v nemocnici na infekční JIP, tak tam byla sama,dostávala infuze a celkově se snažili její stav zlepšit. A to nevěděli z čeho ji je tak zle, zda to vůbec infekční je nebo ne.
    Takže neřekla bych, že pobyt v nemocnici je totéž co být doma.

  • buccaneerka23.6.2018 7:52

    Taky jsem kolem 10tt měla střevní chřipku. Jídlo jsem musela zkoušet, co mi sedne. Nejlepší bylo něco ledového. Měla jsem Colu ve tvořítkách na led a cucala ji. K tomu se mi na každou virózu osvědčil Tradiční suchar, je úplně nedráždivý na žaludek, z toho mi nebylo špatně fakt nikdy, i když mi bylo nejhůř. Potom postupně za dva dny jsem přidávala, ale dokud mi nebylo líp, tak fakt jen suchary a led.

  • Já měla střevní chřipku kolem 20 tydne, naštěstí trvala jen asi 6 hodin - to byla doba, kdy jsem zvracela teda, ale brutalne.. asi co 15 minut.. no a pak už mi bylo 2 dny jen blbě.. mě na to pomáhají normální detske piškoty a tu Colu opravdu ledovou, a po hltech - případně ty kostky ledu jak píše buccaneerka2.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 510 odpovědí a 409 715 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist