Těhotenství nebo ne ?

Otázku položila: Beruska023 3.5.2023 7:14

Ahoj,testovala jsem dva dny před MS .
Vím že se to nemá ale byli jsme nedočkavý .
Myslíte že by to mohlo vyjít .?

Ale dnes jsem. Začala.slabe krvácet (špinit ) nevim jak to nazvat.
Ms měla dorazit až zítra :-(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Fuxinka3.5.2023 7:34

    Ahoj, eventuálne není ani tak důležité kolik dní to je před MS ale kolik dní si od ovulace. První čárka slabá se může ukázat už 8-12 den po ovulaci. Někdo má luteálni fázi (druhá fáze cyklu) dlouhou nektdo krátkou. Ten kto má cyklus 28 dní a ovulaci 14 den - u nich právě platí pravidlo že v den MS což je dva týdny se už určite ukáže silná čárka jelikož uhnízdení trvá max 12 dní. Někdo ale má druhou fázu krátkou třeba jen 10 dní a to jsou výjimky kde někomu i v termínu MS ešte víde bíly test, lebo se vajíčko pořád zahnízduje. HCG se začne dávat do těla až když je vajíčko plně uhnízděno :)

  • Za mě ano, u prvního dítka jsem testovala necelý týden před MŠ a už se mi duch ukazoval a postupně sílil, teď to stejné. Testovat před MS se nemá hlavně proto, aby si pak nebyla zklamaná, kdyby menses normálně přišel, což se může stát. Já ale teda tenkrát a i teď byla zvědavá a do MŠ nečekala :-D, příští týden mě čeká první ultrazvuk. Držím palce. :-)

  • Fuxinka3.5.2023 13:40

    A doplnila jsi fotku :) tak to je definitivne pozitívny test :) ob den skus ešte jeden a jestli bude čárka silnejší tak je to na dobré cestě :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist