Těhotenství nebo ne?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #395307 19.3.2019 10:46

Ahoj holky 9.3 jsem měla s přítelem sex (2dny po menstruaci) a není si jistej jestli to při jednom z nich stihl. Od zhruba kolem 15-16.3 jsem měla ovulaci - velká bolest v podbrisku hlavně na pravé straně vaječníku - psala jsem i sem na diskuzi , kde jsem se ptala jestli jde opravdu jen o ovulaci nebo muže jít o uhnizdovani. Paní mi odpověděla ze to bude zcela určitě ovulace , 17.3 bolesti přestali takže jsem věděla ze to byla opravdu ovulace. Ale dnes od rana mám takový divny tlak (nevím jal to popsat ) v podbrisku a celkové se necítím úplně ve své kůži. Myslíte ze se muže jednat o těhotenství nebo je to hloupost ? Předem všem děkuji , a chtěla bych podotknout pro ty kteří by chtěli psát ať se chráním místo těchto dotazu , nesnazime se o miminko stylem ze bych takové věci jako je ovulace apod.hlidala. Ale pokud by miminko náhodou přišlo nevadilo by nám to :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To by těhotenství určitě nemělo být, spermie by takhle dlouho neměly vydržet čekat na vajíčko, máš tam skoro týden proluku, to je moc. Jako zázraky se dějí, ale tady si myslím, že to nehrozí...udělej si za týden / dva těhotenský test a uvidiš...

  • WojKa19.3.2019 13:17

    Také si myslím, že týden už by byla hodně velká náhoda.
    I když...já teď otěhotněla ze sexu, který proběhl čtyři dny před ovulací a to jsem si říkala, že určitě není možné a opravdu to možné je. Takže bych nevylučovala ano tuto možnost, zkus počkat na ms, pokud nepřijde, zkus test. :) Přeji hodně štěstí, ať to dopadne, jak si přeješ.;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist