Těhotenství a alkohol

Otázku položila: Anonymní uživatelka #432232 10.9.2022 20:34

Ahoj chci se zeptat jsem v 7tt a příští tyden mam rozlučku se svobodou a nechci zatim aby to někdo věděl tak bych si na diskotece chtěla dat 2 drinky s alkoholem.Aby to holkam nebylo divné že nepiju.Pravidelně na party si davam drinky a pak normalně piju nealko.Myslí te si že to dítěti mohlo ubližit. Děkuji za odpověd

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack11.9.2022 11:22

    Dělat něco jen kvůli okolí a ne kvůli sobě .. 🙄🤦‍♀️
    Hlavně první trimestr je takový nejvíc zásadní.
    Vyvíjí se veškerý orgány u miminka, takže bych si s tím moc nezahrávala.
    Něco jiného je, když o těhotenství žena zatím neví a alkohol pije, ale když se mu chceš třeba sama ty vyvarovat a dělala bys to jen kvůli tomu, co by řekli ostatní, to mi přijde jako totální hloupost.
    Vymluvit se přece můžeš na cokoliv jinýho, ne? 🤷‍♀️

  • Já bych teda moc nepila, určitě ne tvrdej, taky jsem absolvovala svoji vlastní rozlucku těhotná a nikdo nic nepoznal. Dala jsem si jen deci šáňa na přípitek.
    Můžeš si koupit nějakej alkodrink, se všema si ťuknout, chvili s ním chodit, vyfotit se .. pak ho někde odlož na bar a je to... pak si dej třeba nealko mochito nebo jiny nealko, až si pujdes objednávat piti sama a nikdo si nevšimne

  • eliskao11.9.2022 20:40

    Prosím zamyslete se nad dotazem a popřemýšlejte jestli je názor kamarádek důležitější než zdraví dítěte. Já se o dítě snažila tři roky než se zázrakem podařilo, těhotenství bylo ke konci rizikové, celou dobu jsem trnula ať je malý v pořádku, protože jsem musela brát léky. A tyto dotazy mě promiňte vytáčí. Važte si toho, že jste těhotná a máte to obrovský štěstí co mnoho žen nepozná.

  • Sklenka dvě vína neublíží, pokud to bude vážně výjimečně!! Ale tvrdej bych nepila.

  • sheila911.9.2022 16:36

    Řekni jim, že máš zánět močáku a že jsi dostala antibiotika. Že ti už tak není moc dobře a že prostě pít nebudeš. Tak nějak jsem to udělala já před 6 lety. O 3 měsíce později jsme se tomu všichni zasmáli a nikdo nebyl naštvaný že jsem tehdy kecala.

  • Nahradila bych alko nealkem :) Koupila bych nealko šampaňské, dávala bych si nealko mojito, proste nealko michane nápoje a nikdo nepozná, ze je to nealko.
    Záleží kde to mate, jestli v hospodě, nebo soukromě třeba doma na zahradě.
    Když v hospode, tak si sama chodit na bar pro nealko drinky ;)
    A je to :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 190 otázek, kterým se dostalo 271 444 odpovědí a 409 668 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist