Těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #161279 19.5.2021 21:19

Ahoj holky kdy jste oznámily přátelům a tak těhotenství ? Na mě už to je celkem vidět už v 6tydnech na břiše 😳 tak nevím jestli s pravdou ven nebo jak

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • :-D říká se že až po screeningu, kdy je už jakási jistota že se to vyvíjí dobrým směrem. Myslím že to tak žhavé nebude a že budeš jen nafouklá, a že spíš chceš vidět že je to vidět :D...
    Nicméně, co si tak pamatuju tak u mě to zřetelně šlo poznat nějak kolem 6. měsíce...

  • Kat.13199320.5.2021 10:05

    Ahojky, my jsme oznamovali az opravdu na konci tretiho mesice, u prvniho tehotenstvi jsme to taky chteli tajit do 3 a dobre jsme udelali, v 9tt jsem totiz potratila. Myslim ze neni kam spechat:-) taky si myslim ze mas jen nafoukle bricho, na me to jde poznat az ted a to jsem v 5 mesici;-)

  • stupidiack20.5.2021 12:13

    I nejbližší rodině (natož kamarádům) jsme to vždycky oznamovali až po třetím měsíci.
    Nikdy nevíš, co se může stát.
    A na oznámení se dají koupit dost originální stírací losy! :-)
    https://matulbaby.cz/index.php

  • Já nosila pořád dost volný oblečení, pořád mikinu i když už mi v ní bylo celkem teplo :-D nikomu to nepřišlo divny. A to bylo teprve září, oznamovaly jsme až ve 4mesici.

  • Keď mi par dni meskala ms, tak som bola taka nafuknuta, ako keby som bola v 4. Mesiaci:-D a to bola ešte len slabá čiarka. Je to úplne normálne. Treba nosiť volne oblečenie. Ale my sme to oznámili už keď som bola 8.tt, hneď po ultrazvuku... Ale povedali sme to len najbližším - rodičom, súrodencom a ja svojej kolegyni v práci (aby vedela, keby niečo), ostatným po sreeningu v 12.tt. Vždy sa môže nieco stát, aj neskor... Vedeli to skôr len najbližší, ale samozrejme je to na vás... Každý má na to iný názor. Ale blízkej kolegyni by som to povedala, kvôli bezpečnosti.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 500 odpovědí a 409 697 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist