Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #392548 17.5.2021 18:39

Ahoj holky když jste byly těhotné oznamovaly jste to zubarce když jste přišly na kontrolu? A než se prcek narodí hledáte si sami doktora pro něj nebo vám nabídnout někoho ?dekuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Hlasila jsem to hned kazdemu dr, ke kteremu jsem prisla.
    Pediatra jsem hledala uz mesic pred porodem. Nikoho mi nikdo nenabidl.

  • Eika17.5.2021 19:04

    Hlásila jsem to, potřebovala jsem potvrzení u zubařky do těhu průkazky. Pediatra jsem si našla sama, také jsem hledala dříve než jsem šla rodit. Je potřeba zavolat pediatrovi, zda bere nové děti a zda si vás vezme.

  • Lenu-linka17.5.2021 19:50

    Tehotenstvi jsem hlasila kazdemu lekari, obvzlast zubari, ktery chtel delat rentgen.

    Pediatra jsem u prvniho ditete zajistila 3 mesice pred porodem. Je potreba si i zjistit nejake reference, jako pristup k detem, pohled na ockovani, vybavenost ordinace, pripadne se i s pediatrem sejit a probrat to, co vas zajima dopredu. Neni nic horsiho, kdyz pak nemuzete pediatrovi duverovat.

  • Hlásila jsem zubařce, vyšlo i to hned v 8. týdnu a chtěla mi dělat rentgen, tak ho odložila. Dětskou doktorku jsem si našla už pár týdnů před porodem, zavolala jsem, informovala jsem se, jestli přibírá novorozence, řekla mi, že ano, a abych po porodu hned zavolala a domluvily jsme se na první kontrole.

  • Hlasila jsem tehotenstvi hned ve dverich ordinace u kazdeho dr, kam jsem sla.... No a pediatra jsem si zajistila 4 mesice predem.... Ono ve vetsich mestech se to doporucuje shanet uz ve 20tt :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 189 otázek, kterým se dostalo 271 442 odpovědí a 409 663 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist