Těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #194934 13.9.2020 7:42

Dobrý den chci se zeptám jsem těhotná a teď jsme mi stalo... byli jsme nakupovat a udělalo se mi špatně začala se mi motat hlava mlha před očima a začala jsem se klepat kdyby mě přítel nedržel možná bych i spadla když si sednu je to v pořádku... moje setra ta to měla než zjistila že je těhotná tak se chci zeptat jestli jste tím taky někdo tady prošel... můj gynekolog o tom ví

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack13.9.2020 12:43

    To je docela normální a běžný jev. U každého těhotenství jsem na to trpěla, u druhého docela často a dlouho, někdy jsem i omdlévala. Pomáhalo mi si hned sednout a napít, rozdýchat to (trvalo to asi 5 minut) - sedala jsem si i v obchodě na paletu, na ulici na obrubník, ale musela jsem si někam sednout, jinak bych sebou sekla, už mám ty stavy vypozorované. :-)
    Není to příjemné, není úplně známá příčina, něco může dělat kolísání krevního tlaku, ale příčin je více. Nevolnosti trvají většinou do konce 1. trimestru, ale mě tyto stavy malátnosti provázely skoro celé těhotenství (hlavně u druhého, u prvního a teď u třetího jen výjimečně). :-)

  • eva11113.9.2020 8:39

    Na začátku těhotenství jsem to měla také tak , je to nepříjemné ,ale neboj určitě to brzo přejde:-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist