Těhotenství

Otázku položila: Bývalá uživatelka #195476 27.11.2019 20:39

Dobrý večer,jsem na rozpacích,protože jsem se před 2 měsíci vyspala s manželovým nejlepším kamarádem,stalo se to na jednom večírku,ale o to nejde...před jedním měsícem jsem zjistila že jsem těhotná a do dnes jsem to manželovi neřekla...Co mám dělat jak to mám vyřešit???

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • To je snad zase fake...

  • Chtěla jsi to dítě dát pryč, tak na co se ptáš?

  • Aaa, nase supermatka neni zas tak super, co :-D

  • Za chyby se platí...

  • dzusinka28.11.2019 10:56


    Tohle není snadná situace, chyby a přešlapy se stávají. Já v této situaci bych zvažovala, jestli jsme s manželem dítě chtěli, zanalyzovala bych kalendář, v jaké fázi cyklu jsem byla při sexu s kamarádem (ač je to hodně nespolehlivé) a potom jestli je lepší varianta potrat nebo ne. Pokud je to nejlepší kamarád, tak si myslím, že to asi neschováte ani jeden, bude znáte vaše jiné chování vůči sobě, možná se před manželem podřekne on, aby to ze sebe dostal a možná to nevydržíte vy tu tíhu lži. Lež je vždycky na celý život a i když se rozhodnete pro potrat a mlčet, je to pořád na celý život ta tíha lži. Neříkám, že je vždy nejlepší mluvit pravdu, ale záleží na vás osobně, jestli jste s tím ochotná žít. Já jsem proto začala být až brutálně upřímná. Nechci už na sobě tu tíhu lží, tu nutnost si pamatovat alternativní realitu, kdyby náhodou přišla řeč na to, co jsem dělala v tu dobu. Ale to je vaše volba.
    Prakticky: odeál by byl zajít k lékaři a zjistit konkrétní datum porodu podle ultrazvuku a zpětně se dopočítat data početí. Je to tak plus mínus tři dny, ale takhle na začátku je to dost přesné.

    PS: Dámy, já nevycházím z údivu, za prvé, že soudíte a za druhé, že nedokážete být hnusné na člověka pod svým vlastním jménem a identitou, aby to na vás náhodou neulpělo... Neznáte život paní, neznáte kontext a soudíte. Vám se může snadno stát, že přehlédnete např. auto při přecházení na přechod, náhodou přehlédne i on vás a já až půjdu kolem, tak udělám "haha, měla ses rozhlédnout" a půjdu dál, fakt...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 213 otázek, kterým se dostalo 271 561 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist