Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #57075 6.3.2012 11:16

Ahoj holky, potřebuji slyšet jiný názor :). Myslela jsem si, že jsem těhotná. Mám nateklá prsa, ve kterých mě bolí, zdá se mi, že mi trochu ztmavly bradavky a ukázali se mi pupínky.. Pobolívá mě ne vaječnících (hlavně na levém) a břicho mám nateklé jako balón.. Občas mě trochu šimrá až bolí jakoby od pupíku..

No, dělala jsem si těhotenské testy, které byli negativní.. Protože jsem sice měla menstruaci, ale byla velmi zvláštní (3 dny špinění, 2 dny velmi slabou a světlou), tak jsem včera navštívila doktora. Dal mi nějaké čípky na bolest a vzali mi krev.. na CRP (zánět) a na těhotenství. Dnes jsem tam volala a miminko je negativní.. Zítra uvidím, jak se zánětem.

Opravdu to nechápu.. Teď nevím, jestli důvěřovat testům - což bych pravděpodobně měla a nebo dát na mojí intuici. Mimčo by byl omyl, ale už jsem se na něj hodně těšila..

Od kdy se podle vás dá zjistit těh. z krve? Okamžitě? Moc děkuji za reakce :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • V jakém by jsi asi měla být týdnu? Nebo jak je to dlouho po ovulaci?
    Já si myslím, že testy z krve jsou naprosto spolehlivé a to Hcg už by bylo zvýšené, takže podle mě těhotná nejsi.

  • Já si myslím, že těhotná nejsi. Sice píšeš, že by dítě bylo neplánované, ale že se už těšíš. Psychika zmůže hodně a ve finále můžeš zjistit, že vůbec žádné příznaky těhotenství nemáš resp. že existují jen ve tvé hlavě. Když se někdo moc pozoruje, najde vždy x zvláštních píchnutí, dloubání, pobolívání........... Na vsugerované těhu příznaky jsem naprostý profík, protože jsme se o dítě snažili 24 měsíců.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist