Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47041 17.2.2012 9:58

Ahoj, je tu některá z Vás, která otěhotněla po potratu po 6-ti nědělí +1 MS a těhu dopadlo dobře? Jsem čerstvě po potratu a nechce se mi čekat další 3 měsíce. Předem děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky, taky jsem se na první mimi snažili skoro rok a když jsem musela na revizi (nebylo srdíčko), tak se mi čekat kdovijak dlouho nechtělo - naštěstí mi dr. řekla, že jak tělo bude připravené, tak otěhotním. Snažili jsme se hned po šestinedělí, zadařil se nám druhý měsíc krásný a zdravý synátor. Hodně štěstíčka!

  • Ahoj ja byla take po potratu dokonce po druhem a nechtela jsem uz na nic cekat zacali jsme se snazit jeste v 6ti nedeli :-)ale jak na potvoru se nam nedarilo :-( ted jsem otehotnela po trech mesicich asi nam to nebylo souzeno otehotnet hned po zakroku lekar mi rikal ze kdybych otehotnela hned tak je mozne dalsiho potratu ale ten by jsi treba ani nepoznala mohlo by to byt jako normalni menstruace ale taky znam devcata co otehotneli v 6ti nedeli a dneska maji zdrave deti.Takze je to proste osud bud ti bude pran nebo neono telo samo pozna kdy.Tak jako u nas :-) drzim palecky

  • Ahoj já po tevizi v 9tt...dodržela 6ti nedeli a hnedka jsme se snažily bud a nebo....a zadařilo se až po roce a 2 mesice,takže to telo samo vi co chce...bud otehotnis hnedka bude vše ok a nebo se to zas nepodaří a nebo to bude trvat dyl jak u me...neda se to ovlivnit bud a nebo..držíím palečky,hlavně klid----

  • Ahoj, ja jsem ted 16 dni po revizi, ZT v 8. tydnu a resim stejnou vec jako ty...ale vnitrne jsem rozhodla, ze pockam na prvni MS, pak mam prijit na kontrolu a pokud doktro rekne, ze je vsechno v poradku, tak jdu znova do toho..(i kdyz doktor rika aspon 3 mesice pockat)...myslim, ze pokud nebude telo jeste pripraveny, tak neotehotnis stejne....

  • ahojky,já potratila díky viroze a vysokým horečkám v 8týdnu,na revizi sem nemusela,a hned další měsíc sem byla zase těhotná a vše v pořádku :-)

  • Ahoj.
    Já byla na revizi v 12tt a za tři měsíce jsem byla těhotná znovu. Syn se narodil přesně jeden rok a jeden týden po revizi.
    Snažit jsme se začali až po druhé MS, abych měla jistotu, že tělo pracuje tak jak má. Jinak jeden lékař mi říkal počkat rok a druhý šest měsíců. Ani jednoho jsem neposlechla. Pokud se na to cítíš, klidně se do toho pusťte.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 214 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 740 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist