Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #394762 9.8.2018 6:00

Ahoj, s přítelem jsme s polu rok, a tak jsme se rozhodli se posunout dál. Po týdnu od styku jsem dostala MS. MS byla o 3 dny spozděná. V posledním týdnu si začínám všímat, že mám zvláštně nafouklé břicho, mám malý křeče v podříšku, křečují mě občas nohy a mám občas ráno nebo večer nevolnosti. Nevolnosti si myslím že mám ze stresu. Co jsem tak četla na internetu tak jsem zjistila, že je možné že jsem si to vnutila do hlavy a tak mám příznaky. Je to pro mě hodně stresové. Je teda možné abych byla doopravdy těhotná? Děkuji.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zanthia19.8.2018 7:01

    Velmi pravděpodobně nejsi. Takové "příznaky" můžeš mít z mnoha důvodů. Jestli tě to tolik stresuje, tak pravděpodobně je ze stresu to vše.
    Období před menstruací není plodné období. Největší pravděpodobnost je cca uprostřed cyklu, někdy může přijít ovulace dřív, údajně jsou i případy, kdy žena otěhotněla dokonce již během menstruace (to se stává ojediněle), ale rozhodně ne na konci cyklu, před očekávanou menstruací, která se potom dostavila.
    Pokud opravdu jste přesvědčeni, že nastal správný čas přivést na svět a vychovat dítě a přáli byste si, aby to brzy vyšlo, tak doporučuji si něco přečíst o ženském cyklu, případně trochu sledovat své tělo abys tušila jak to funguje.

  • Ja treba nepoznala krom vynechani MS ze jsem tehotna, zadne priznaky jsem do 8 tydne nemela. To same kamaradka. A kdyz ms prisla je velmi mala pravdepodobnost ze jsi v tom.

  • stupidiack9.8.2018 18:06

    Pokud přišla MS, tak nejsi. A příznaky si jenom vsugerováváš. Pokud chceš mít jistotu, tak si udělej test.

  • Nepíšeš, v akej si fáze cyklu, ale tak nejak predpokladám, že máš pár dní po MS, takže áno, vsugerovala si si to. Veľa žien keď sa začne snažiť o mimčo tak im to po rokoch chránenia sa príde, že keď sa už nechránia, určite sú tehotné... Ak si chceš byť istá, urob si test.

  • macicekkajik10.8.2018 14:25

    Jak už ti tu holky radily. Udělej si test. Může se stát, že i v těhotenství přijde ms. Známá měla půl roku ms a byla těhotná. Zjistili to až ve 3 měsíci, že je těhotná, protože stále měla ms.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist