Tehotenstvi

Otázku položila: Bývalá uživatelka #179958 5.2.2018 9:31

Od vynechani menzes mi je spatne hlavne po ranu.na zvraceni.toceni hlavy ospalost.nechutenstvi k jidlu ke kave.ted bych mela byt 5.tyden tehu je to jeste horsi.uz se rano budim v 6 h s pocitem ze se pobliju a uz nespim musim vylezt z postele.mela ste to nektera take tam brzo ty nevolnosti motani hlavy???? Je to dobre ze mi je spatne tak brzo??

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • gluzka5.2.2018 9:42

    Ahoj, měla jsem to takhle u druhého těhu. Nemusela jsem ani testovat, protože mi už dva dny před očekávanou ms bylo zle a nemohla jsem ani vstát, byla jsem jak přejetá vagonem. "Naštěstí" to pořádné blití mě potkalo až kolem 9.týdne, ale to už jsem nemohla ani malýmu uvařit, aniž bych nehodila do dřezu šavli. Přeju hodně sil, ať to co nejdříve odezní. Je to na houby, ale patří to k tomu ;-)

  • Mě bylo zle už týden potom, co jsem otěhotněla.. vůbec jsem neměla tušení ze bych mohla být těhotná, ale co jsme se vrátili z dovolene, vlastně už v letadle, Furt mi bylo zle, jsem si myslela, ze sem si ze zahraničí dovezla nějakou nemoc... takže sem se léčila ruznyma hotdrinkama a jinyma lékárna... no ale cca 10 dnů po návratu jsem sebou sekla v práci a to mě poprvé napadlo, ze bych mohla být těhotná.. od te doby mi bylo zle každý den.. takže možné to je a je to docela i pravdepodobne. Každopádně jestli je ti zle nebo ne neurčuje prosperitu tehotenstvi

  • terryk5.2.2018 10:10

    Jo měla jsem to v druhém těhotenství taky tak od 4+2. Pálení žáhy, tlačení žaludku, absence chuti na kávu, únava. Motání hlavy jsem měla pro změnu u prvního, ale později.

  • janalab5.2.2018 10:23

    Taky mi v druhem tehu bylo zle brzo a nelepsilo se az do prvnich pohybu.

  • buccaneerka25.2.2018 10:33

    Jak psaly holky, tak každá to má jinak a asi nemusíš mít starosti. Jinak doporučuje se k posteli na noční stolek nějaká malá sušenka nebo něco, co sníš ještě vleže, aby ti nebylo tak zle. Mně to zabíralo jen takto na začátku těhu, potom už moc ne, ale lepší něco než nic. Jinak si zkus sehnat taky tabletky Antimetil - je to jen zázvor a spoustě holek v začátku těhu pomohl s nevolnostmi. Mně pomáhalo cucat mentosky nebo hroznový cukr. Motat hlava se ti může z nedostatku cukru. Čeká tě teď období zkoušení, co můžeš, co ne, co pomůže a co ne. Mně se to měnilo někdy co dva týdny, někdy co týden. Dva týdny jsem strávila jen na Coca Cole a máslových sušenkách, další týden na mandarinkách, pak asi měsíc na zelňačce... prostě zkoušej a jez, co ti udělá dobře a nebude dráždit žaludek.

  • petulinkaa135.2.2018 11:59

    ano,me bylo zle jeste nez jsem tehu vubec zjistila a to jsem si myslela,ze to mam z opejkani burtu :-D a drzelo se mi to v nejhorsim prvni 4.mesice den co den a pak jsem dokazala zvracet i 2x za mesic do 8.mesice a hodne mi toho nesedlo 8-o v prvnim tehu mi nebylo nic,jen asi 3 tydny trochu nevolno od zaludku ale to napravili tehu lizatka,ale proti druhemu tehu to nebylo fakt nic.

  • sono25.2.2018 21:53

    Mne začalo byť zle presne v6 tt. Od 8tt som vracala do 11 tt.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 516 odpovědí a 409 719 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist