Těhotenství

Otázku položila: Anonymní uživatelka #325399 21.1.2018 19:12

Jsem v 7 měsíci těhotenství a na začátku mi zjistili že se mi u placenty udělal myom. Budu rodit císařem kvůli zdravotnímu problému co jsem měla v dětství. Ale na poslední kontrole jsem se zapomněla zeptat jestli když budu císařem tak jestli mi rovnou odstraní i ten myom? A od té doby co mi zjistili ten myom tak se bojím s manželem spát protože tam mám takový malý bílý kousky (jako když omylem vyberete kapesníček v pračce) manželovi jsem to neřekla protože se stydím. Děkuji za odpovědi.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • macicekkajik21.1.2018 19:25

    Není to spíše mykóza. Nesvědí a nepálí tě to tam dole? Že by myom dělal bíle cucky jsem ještě neslyšela.

  • marketaj21.1.2018 20:12

    Pri sekci myom neodstraní - deloha je prekrvena a bylo by to rizikové. Mam za sebou dve sekce a pred prvnim i druhym jsem myomy mela (cca 4x3 cm a 2x2 cm) a v prubehu tehu nedelaly problémy. Jeden dr mne upozornil,ze pri normálním porodu akorat nemusi ta tkan vest stahy a komplikovat tak porod. Myomy jsou ruzne (jako vyrostek do prostoru nebo ve tkani). Rozhodně ale stav jaky popisujes neznam. Zeptej se dr poradne, aby ti vysvetlil co a jak.

  • Myom s timto nesouvisi. To mas nejspis kvasinkovou infekci. Jo a v tehotenstvi me kvasinky nesvedily ani nepalily. Zeptej se lekare, protoze tohle myomem nebude. A pri sekci ti ho urcite nevyndaji. Jak uz tu zaznelo kuli prekrveni delohy.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 509 odpovědí a 409 714 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist