Tehotensky test - duch??

Otázku položila: Anonymní uživatelka #420551 21.7.2019 18:32

Ahoj, udelala jsem si před ms test, ale nic na nem nebylo. A ted jsem mela MS, no veeelmi slabou, spise takovy ruzovy hlen... No dnes 5 den jakoby MS jsem si udelala test protoze mi ti přišlo divné, test nic neukazal. Sla jsem neco delat a po hodince, ze ho pujdu vyhodit aby ho nekdo nenašel.. A tam myslím ze slaby duch... Vidite ho taky? Nebomuue byt test vadny? Co byste si mysleli na mem miste, jsem těhotná a nebo ne?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • buccaneerka221.7.2019 19:11

    Ne. Po hodině prostě prosákla barva.

  • Nic tam není, a po limitu se test neodecita. Mě se tam pí limitu vždy udělal duch s těhotná jsem nebyla

  • KatieD22.7.2019 9:48

    Těžko říct. Já ducha vidím. Žádná barva by prosáknout neměla, protože testovací zóna je potažena nikoli barvivem, ale anti-hcg protilátkami, které zreagují s případným HCG v moči a tím vytvoří barevný komplex. Takže pokud v moči HCG není, nemá činidlo barviva s čím reagovat a "barva" nevznikne. Celé je to pouze o chemii... Kontrolní zóna obsahuje latku, která se zbarví až reakci s jinou, snad jakoukoli kapalinou. To jen k principu těhotenského testu. Takže zopakovat test jiné značky bych doporučila a přeji hodně štěstí, ať to dopadne, jak sama chceš ;-)

  • Na testování je ještě brzy. Počkej pár alespoň týden dva :) Já místo menses 5 dní špinila. bylo to po měsíc potratu (těhu potvrzeno po slaboučké čárce a následně odběrem krve, jenže přišlo silném krvácení) tak jsem myslela, že proto jsou menses tak slabě. Další měsíc nepřišly vůbec, tak jsem udělala test a čárka byla tentokráte jasná červená..zpětně už vím, že při špinění už jsem těhotná byla. A jsem pořád.

  • venysek23.7.2019 6:22

    Tyhle testy duchy po zaschnuti delaji, resila jsem to primo s lekarnou a potvrdili mi to s tim, ze v souladu s informacemi v letaku, kdy se vysledek po limitu uz odecitat nema, je to v poradku. Takovych duchu jsem za posledni rok mela hromady a tehotna jsem nebyla.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist