Těhotenský test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #60205 25.4.2012 13:46

Ahoj holky,poradte jaký je nejlepší a nejpřesnější těhotenský test?Dělala jsem si dneska nějakej levnější a vyšla tam jen 1 čárka to i přesto že mám už 4 dny spoždění MS...dík:-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mamatest, ale osobně pochybuji, že ti mamatest ukáže 2 čárky, pokud ti na jiném vyšla 1 čárka - ono ty testy jsou v podstatě všechny stejné.

  • vera-vila25.4.2012 14:44

    4 dny zpoždění nemusí znamenat těhu... Kamarádka měla zpoždění víc než týden a těhu nebyla, testy byly negativní. Testy citlivosti 10 ukazují občas falešné těhu. Já jsem používala nějaký levný test 2 ks za nějakých 35 Kč... Kdybys to nedostala do týdne a testy byly negativní, zajdi k doktorovi, může vzít krev, ale většinou udělá např. UZV a když nic nenajde, píchne vyvolávačku na MS (která případnému těhotenství neuškodí). Mohla jsi taky klidně otěhotnět koncem cyklu a to by 4 dny zpoždění byly ještě málo... Fakt zkus ještě tak týden počkat a uvidíš... On stačí i nějaký stres, nebo nějaký bacil a je zpoždění hned.

  • To že máš 4 dny spoždění nemusí být 100% těhotenství...já osobně používám Mamatest 10

  • zpoždění ne vždy znamená těhotenství. může být dáno stresem, pozdější ovulací, cystou.
    mně se osvědčil Mamatest 10, falešnou pozitivitu mi nikdy neukázal, až když sem byla těhu tak mi 12DPO ukázal slabého ducha. tedka sem 18tt.
    jak píší holky, pokud ms nedorazí tak do týdne až dvou týdnů (kdyby byla posunutá ovulka) a test bude stále negativní, zajdi k Dr. agolutin případnému těhu neublíží (spíš pdopoří) a nebo dostaneš ms. Dr může eventuelně vzít i krev, případně si na krev můžeš zajít jako samoplátce.

  • Hodně si chválí GS Mamatest 10. Taky jsem ho používala a 2 čárky mi ukázal týden po vynechání MS. V den předpokládané MS byl negativní.

  • Já měla úplně obyčejný test, s citlivostí 25, co se dá koupit v supermarketu - Intimed a ukázal mi slabou druhou čárku už cca 5 dní před očekávanou menstruací. Nezáleží na tom, jestli je drahý, nebo levný, ale jakou máš eventuelně hladinu HCG. Zkus testovat z ranní moči, ta bývá nejvíc koncentrovaná.:-)

  • Borlova25.4.2012 15:35

    Souhlasím s holkama Gs mamatest je nejlepší a je levný.:-) 2 proužky stojí cca 40kč, takže je taky levnější, ale z vlastní zkušenosti fakt nejlepší. Hodně štěstí, držím palečky, ať je tam kolejnička;-)

  • Znamenat těhotenství to nemusí.. Já dělala test GS Mamatest Comfort 5dní před očekávanou MS nějak jsem to cítila a už jsem tam měla dvě čárečky. Pokud těhu jsi taky záleží na hladině HCG.. Třeba se ti ještě čárky ukážou, já je měla ještě před MS

  • Já bych za sebe taky doporučila GS Mamatest 10. Dvě čárky mi ukázal 10. den po ovulaci :-) Čím citlivější test si koupíš, tím dříve ti těhotenství odhalí. Je tedy možné, že ti hladina HCG narůstá pomaleji, a pokud jsi použila test s citlivostí 25mIU/ml, tak nemusel ukázat pravdivý výsledek ;-) Na druhou stranu, taky jsem jednou měla během pití kontryhele zpoždění MS o 14 dnů a těhotná jsem nebyla a když jsem těhotná byla, tak 2 dny před očekávanou MS začlo špinění a celkově všechno bylo tak nějak jinak. I slepý by si všiml, že jsem těhotná :-D Tak vydrž den dva, kup si citlivější test a snad se tam ty // objeví ;-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 579 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist