Těhotenský test

Otázku položila: Anonymní uživatelka #437243 19.2.2021 9:44

Dobré ráno, dnes ráno jsem testovala. Ukázala se mi slabá druhá čárka, při focení téměř neviditelná. Musela jsem lehce upravit barvy. Chci se zeptat, zda má cenu testovat hned další ráno nebo až třeba za dva dny?

Děkuji

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Testovala bych az za dva dny .... :-)

  • Lehce? :D nebud tak posedla ;) byt tebou udelam si dalsi test az v terminu kdy by mela prijit ms.

  • Jestli to vydrzite, radeji za dva :-)

  • Jeden den není zpoždění....bych řešila až tak paty.

  • Fuxinka19.2.2021 11:40

    Podle mne ti ji už pekne vidno, možno prišla ovulace o den dva pozdejc a čárka ešte zesíli (síli dvojnásobne každé dva dny) Dobre viditelne pozitivný test by mal vyjsť, bohužel ne v den vynechání v MS i když je to správny datum ak máš opravdu pravidelný cyklus. Vskutočnosti, keď sa má test robit nejdřív v den vynechané MS znamená, v den kdy ti skončila tvá luteální fáze cyklu, tá je u žen vždy stejná..
    Délka cyklu se mění jeslti nastane ovulace treba jindy (den nebo dva dopredu či dozadu) tím práve MS treba chodí o den dva dopredu či po termínu :)
    Jelikož ale málo žen si hlída ovulaci (ovulační testy a pak její potvrzení bazální teplotou), tak se uvádí den očekávané MS :)

    Každopádne i když je neplánované držím palečky, nech vše dobře dopadne a čárečka síli, miminko je dar a zázrak. :)

    Já jsem ted ve svém ako sa hovorí 2week wait, u mňa to je 13 dní. Zatial som 11 DPO a už som začala s hľadaním duchov :) do včera nic vždy ukázkovo snehobílo..ale dnes se mi zdá, že vidím opravdu slabého ducha. Podotýkam, že nikdy tam nebylo opravdu vůbec nic videt.. Tak snad bude sílit a za 3 dni už uvidím peknú čiarku :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist