Těhotenský test

Otázku položila: Bývalá uživatelka #34436 8.9.2011 16:36

Kdy jste zkusily první těhotenský test? Čekaly jste do data menstruace, případně ještě déle nebo jste nevydržely a zkusily dřív? Já jsem dnes 11DPO a zkusila jsem a ani náznak čárky. Tak si říkám jestli je to skutečně ještě moc brzo (na grafu jsem měla pokles BT 7DPO) nebo jen prostě nejsem těhotná :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • to je ještě brzo...co se týče BT, tělo je strašně záhadná věc:)

  • 1. test v den, kdy měla přijít ms negativní, o týden později jasně pozitivní

  • jejda, kolikrát sem měla pokles BT mezi 7. a 10. dnem už ani nepočítám a zatím z toho nic nebylo. dokud nedostaneš ms, nic není ztraceno. záleží i na citlivosti testu, jakej jsi použila. takhle brzy by možná (ale opravdu jen možná) mohl být duch na mamatestu 10. ale i to je strašně individuální. některé holky nemají // ani v den ms, ani třeba týden po očekávané ms, jiné klidně už 11 DPO. přeji, at ti to vyjde :-) sme na tom podobně - já sem 12DPO a raději moc dopředu už netestuju.

  • jeje,to je myslim moc brzo,ja testovala 3 dny po vynechane menstruaci a carka sotva znatelna a těhotná jsem

  • Ja testovala v prubehu tech 10 mesicu, co jsme se snazili, jednou nebo dvakrat pred datem ocekavane ms a to je fakt na houby. Testy byly negativni a ms pak dorazila. V cyklu, co jsem otehotnela, jsem testovala az v den vynechane ms - tzn. 14. den po ovu (mela jsem strasne nepravidelne cykly). BT byla po probuzeni dost vysoka, navic ms chodila vzdycky v noci a to rano nic... Cela rozklepana ocekavanim jsem udelala test a byly tam //. Ted uz se probijime tretim trimestrem:). Drzim moc palce, aby to u vas brzo klaplo!!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 215 otázek, kterým se dostalo 271 562 odpovědí a 409 747 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist