Těhotenský test

Otázku položila: Bývalá uživatelka #25919 27.5.2011 20:27

Zdravím holky,

mám 42. den cyklu a menstruace pořád ne a ne přijít, udělala jsem si pro jistotu několikrát těhotenský test, všechny vyšly negativně. Nemáte některá zkušenost s takovýmto výsledkem i přes těhotenství? Už je to přes 20 dní od posledního nechráněného styku.

Předem děkuji za odpověď či radu :). Hezký den.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • inthense27.5.2011 20:28

    jednou mi vynechala ms i 60 dni a nic,po 20 dnech by se ti uz test ukazal,ale kdo vi,treba si otehotnela dele a jeste se 2 // ukazou :-)))

  • me se stalo minulej mesic to same,testy taky negativní,tak sem sla na zensyk a doktor mi udelal utrazvuk a rekl mi ze tohule nejsem,tak mi dal vyvolavačku do tydne sem to dostala,a ted se snazime znovu :-(

  • No nedostala jsem to tři dny , já vím je to málo ale nejni u mě obvyklé abychto měla někdy se zpožděním , břicho mě bolí , ale nic pořád nic, test negativní ...byla jsem dnes u doktora a ten mi tam jen šáhnul řekl čípek exkluzivní a že si myslí tím že mě bolí břicho že těhotná nebudu , žádnej ultrazvuk , žádné nabrání krve , nic ....achjo ...nevěřím mu ....už se snažíme rok a ted jsem poslední měsíe asi dva úplně zapoměla že chci miminko měla jsem jiné starosti ...mám si udělat test až v úterý ...

  • ahojky...jeste nevesej hlavu... me pri prvnim tehu trvalo 28 dni po vynechani MS nez se mi ukazou //.... a ted az 8 den po vynechani.... a to mi ukazal jen digitalni..... u obycejneho prouzku mam jeste ted problem.... je tam duch ale porad nic moc..... a na digitalu je to ok:-) zkus si koupit kvalitnejsi test a uvidis....pak dej vedet:-)

  • je i nějaké malé procento žen, na které těhu testy nefungují. Zkus odběr krve, z té to bude jistější. Já jsem třeba měla hodně nepravidelnou MS ještě tak rok po vysazení antik. Cyklus klidně i 72 dní, někdy nezabrala ani ta vyvolávačka.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist