Těhotenské nevolnosti i v noci

Otázku položila: Anonymní uživatelka #243906 11.9.2020 3:46

Jsem právě v 7tt, a už to začíná..v noci jsem se vzbudila, ulevilo se mi, že nevolnost polevila. Ulehala jsem, nebylo mi poprvé dobře, ale jak jsem vstala na WC je to špatný, zvracela jsem šťávy... Když nic jiného, tak mi nevolnosti vždy pomáhalo zaspat, ale co s tímto? Samozřejmě, že musím častěji čůrat a pokaždé, když vstanu, udělá se mi dost špatně a nepoleví to, ani když si pak lehnu.
Jak mám zvládnout za takové situace třeba odběr krve nalačno, který mě čeká?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • stupidiack11.9.2020 12:32

    Mně teda nepomáhalo nic, cola vůbec, prášky proti nevolnosti v těhotenství taky ne .. Jedině trochu máta (čaj), ale to taky často ne. Teď jsem v 16. týdnu a už je to dobrý, nejhorší je přežít ten 1. trimestr, pak už to jde. Naštěstí jsem nikdy nezvracela, ale bylo mi zle. Pomáhalo mi taky spát s hodně polštáři pod hlavou a na zádech (taky jsem trpěla na nevolnosti v noci) a taky se aspoň trochu najíst, i když není chuť. Držím palce, ať je líp! :-)

  • Bohužel i tohle patří k těhotenství...je na trhu spousty věcí pro těhotné na úlevy od nevolností... bohužel to budeš muset nějak zvládnout...

  • mě dost na nevolnosti pomáhá coca cola po lžičkách .... i pozdě večer když se třeba vzbudím, dám pomalu dvě tři lžičky a dobrý .... je to sice sajrajt, ale fakt to zabírá

  • birknerka12.9.2020 20:51

    Kup si helacid ten mi pomáhal jako jediný. Nasadila mi ho doktorka v nemocnici. Ale je mi tě moc líto, protože potacet se s nevolnostmi i v noci potěš koště. Mě nevolnosti držely celé těhotenství. Sice po 25 tt byly jiného charakteru, ale stálo to za prd.

  • dzusinka12.9.2020 22:19

    Jedla jsem piškoty hned, jakmile jsem otevřela oči.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 708 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist