Tampony o.b. pro comfort

Otázku položila: Bývalá uživatelka #182674 31.7.2018 12:50

Ahoj holky, prijdou vam ted vylepsene tampony o.b. pro comfort lepsi, nez ty predtim nebo je to jenom reklamni tah??? A jinak zatim na o.b. slysim samou chvalu, ale je i neco, v cem vam vadi? Dekuji za odpovedi. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • O.B. byly první, který jsem měla, předtím jenom tampax s aplikátorem. Ob mě strašně vysušovaly, měla jsem pak svědění a nepříjemný pocity tam dole. Navíc mi hrozně vadil i ten provázek. Takže za mě už nikdy víc. Přešla jsem pak na Naturella (ale jenom na koupání), jinak jsem používala vložky naturella. Teď používám už skoro rok a půl menstruační kalíšek a jsem spokojená :) Slabší krvácení, téměř žádný bolesti (trpěla jsem na ně fakt hodně), žádná chemie, vydrží dlouho. A mimo to nepotřebuju vložky, tampóny ani nic, takže šetření peněz. :)

  • Mně tedy o.b. vůbec nevyhovovaly, mam slabou menstruaci a stávalo se mi, že mi protekli z půlky. A o.b. pro comfort byly ještě horší, kvůli té vrstvě okolo se ani tolik nerozevřely. Pak jsem přešla na Jessa z DM, ty byly fajn. Teď už používám jen vložky.

  • Ja som sa zacala zaujimat trosku viac o moje telo a dostalo sa ku mne ludove mudro, ze menstriaciou su vyplavovane z tela rozne negativne emocie. Preto je potreba, aby tato krv sla z tela co najrychlejsie prec. A tym, ze sa pouzivaju rozne pomocky ako tampony a kalisky, zabranuje sa tomu, aby krv sla z tela rychlo von.. Tieto "negativne emocie" su teda znovu vstrebavane do tela..
    Viem, ze je to iba taka rozpravka, ale kazdy lekar povie, ze krv je plna "mikroorganizmov", preto musi z tela von. Tak isto tampon nemoze byt v tele dlho. Dokonca som sa v minulosti stretla s gynekologom, ktory nechcel liecit zeny, ktore pouzivaju tampony pocas mensturacie...
    Takze vsetko mi nahrava k tomu, ze krv by mala mat co najrychlejsiu cestu von.
    Sama som tampony pouzivala asi 10 rokov, vzdy O.B. Ziadnu zo zmien v tychto tamponov som nikdy nijak neregistrovala (iba zmena obalu ci designu tamponu). Na funkcnost to pre mna vplyv nikdy nemalo. Rovnako tak posledna zmena sa ma nijak nedotkla a funguju ako akekolvek pred tym.
    Mentruaciu mam teraz velmi velmi silnu. Neviem, ci je to vekom ci vplyvom pouzivania tamponov. Kazdopadne, posledne dva cykly som tampony nepouzila a som sama zvedava, ci sa casom menstruacia nejak zmeni :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 504 odpovědí a 409 702 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist