Tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #68816 9.6.2012 14:16

Ahojte, menstruaci už mám 3 roky. Používám vložky, ale vždycky jsem chtěla používat tampony. Vložky mi sou strasně moc nepříjemné. Jenomže mám problém, tampony sem si zkoušela zavádět snad pokaždý v době menstuace, ale vždycky mě to bolelo a nepodařilo se mi ho zavést. Naposledy se mi tam podařil zavést celý, ale nebyl dostatečne daleko, tak sem ho chtěla zasunout ještě dál, ale boleloto, a při vytahování taky. Jak hluboko by měl být ? někde jsem četla, že celý tampon a snim ještě část prstu. je to tak ? Už fakt nevím, co dělám špatně. jsou to O.B mini. Prosím poraďtě, co dělám špatně ! Děkuji :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zkus si koupit tampóny s aplikátorem. Stojí sice o dost více peněz, ale pomocí aplikátoru zaručeně zasuneš tampón tam, kde má být. Také jsem tak s tampóny začínala, protože se mi stalo přesně to co tobě. Měla jsem tedy cca dvě krabičky tampónů s aplikátorem a pak už to šlo v pohodě bez nich :o)

  • Měl by tam být opravdu celý a asi tříčtvrtě prstu.To bolení možná způsobuje že není vagina dostatečně vlhká a tak to drhne musíš chvíli počkat až tam budeš mít krev a pak by ti to mělo jít samo;-)

  • Ja mam ms cca 7 mesicu a uz tampony pouzivam protoze se potom o prazdninach nechci omezovat o bazen atd.. je to zvlastni ze ti to nejde.. mi tampony o.b mini sly prave hned.. mozna je zavadis spatnym smerem..kazdopadne musi byt tampon cely a asi polovina prstu.. podle toho jak ti to bude vyhovovat.. jak jsem se o to pokousela poprve tak jsem ho nezavedla dostatecne a nemohla jsem se ani postavit protoze byl moc na kraji.. mhsis hluboko az ho nebudes citit .. najdi si vhodnou polohu a musis spravnym smerem.. a pokud se ti to povede, tak pocitej s tim ze jak ho budes nasakly vytahovat, ze hodne nabere na objemu a bude to hodne bolet kdyz ho budes vytahovat.. ale me to bolelo jenom asi pti prvnich peti vymenach a potom uz to bylo lepsi.. hodne stesti :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 216 otázek, kterým se dostalo 271 563 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist