Tampony

Otázku položila: Anonymní uživatelka #387106 17.7.2018 21:14

Ahoj. Mám tu otázku ohledně tamponů. Je mi 16 a přes léto nosit vložky není úplně nejpohodlnější, proto bych chtěla zkusit tampon. Tak se ptám, jaké vám nejvíce vyhovují značky, a které by jste mi doporučil na začátek? Nemám s tampony vůbec žádné zkušenosti, takže budu za každém odpovědi a rady moc ráda. Předem děkuji za odpověď.

  • 20.03.2019 18:54:03 - full.avl změnila kategorie otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, moje nejoblibenejsi jsou Ria sport (normal). Tyhle tampony jsou ale jen ve velikosti normal a super. Pro zacatek je urcite lepsi velikost nejmensi - mini. Napr. o.b. pro comfort mini nebo Ria mini. Jeste jsou fajn Tampax, ale ty jsou pouze s aplikatorem, ten by te myslim ze zacatku spis znervoznil. Za me nedoporucuju Kotex, ty pro me maji neprijemny povrch a hrozne spatne se mi zavadeji.

  • Ze začátku jsem měla Tampax s aplikátorem, přišlo mi to nejlepší. Pak jsem používala ob pro comfort mini, ale ty mi nevyhovovali. Tak jsem přešla na Naturella (používala jsem i vložky od tý značky). Ale to už jsem měla normal (mini mi zbyly ještě ty ob), ale myslím, že mají i mini. :) Akorát Naturella má všechno parfemovaný, mě to vyhovovalo, ale někomu to naopak může vadit. Kotex jsem neměla, tak nemůžu posoudit.

  • stupidiack18.7.2018 8:45

    Je jedno, jakou značku (kromě Tampax kvůli aplikátoru, ten mi nevyhovoval!), já osobně jsem spokojená s Kotex nebo i Ria nebo o.b., ale ze začátku určitě velikost mini a později normal - ne větší. :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 330 odpovědí a 409 601 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist