Tampon a vyprazdňování

Otázku položila: Anonymní uživatelka #73725 24.9.2012 17:06

Ahooj, prosím potřebuju poradit. Když mám tampon a chci jít na ,,malou" a nechci tampon jeste vymenovat mam takovy divny pocit a nejde mi to. Možná je to jen psychický nevím, ale bojím se, že si šnurku počuram, nesnesla bych ji mít pocuranou v kalhotkách. Proto ho vždycky nejdrív vyndam a pak dam novy, ale docela me to stve, protoze krvacim malo a nebavi me to furt vymenovat a plejtvat stim. :/ jak to deláte vy ? Děkuji moc vsem.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Andrea06028924.9.2012 17:13

    Šňůrku si prostě chytni a dej si ji nastranu ;) . Pak bude vše dobré a suché :) .
    PS. Bacha na počůaní ruky :D :D ... :)

  • souhlasím s holkama, asi to je spíš psychické....dej si šňůrku na stranu a hotovo...ono tahat suchý tampon a pak tam rvát novej, není dobré, podřeš si sliznici...a když si šňůrku počůráš, tak si ji utři toaleťákem :) zkus to odbourat, musí to být nepohodlné. Já když jsem v práci tak vypiju tak 3 litry tekutin a 4 kávy k tomu a pořád lítám na WC, bych měla hroznou spotřebu tamponů a hlavně bych na to asi neměla nervy to pokaždý měnit....držím pěsti, ať se ti to podaří odbourat!

  • Tak ono taky není dobré neustále vytahovat ,,suchý" tampon. To by mě v životě nenapadlo. A jak píšeš, tak asi to bude psychického rázu. Musíš to překonat.

    A šňůrka je hold mokrá, no...jak se utřeš toaletním papírem, tak to trošku vsákne a ani to necítíš ;)

  • Zkus ji chytit jakože zezadu... Odtáhneš ji směrem ke konečníku, nemusíš tahat až k tomu, stačí dostatečně daleko od proudu moči, tak si nepočůráš ani ruku ;-).

  • fakevivi182t26.9.2021 18:34

    Teda, to je project jako s prominutím jako prase. Vidím to poprvé. Třeba to bude opravdu účinné. Na to museli použít tolik šňůrek a provázků https://www.mojearmy.cz/kategorie/snury-a-provazky-104/ a uchytávací techniky až by mě z toho určitě oči přecházeli. Kdyby se project nepovedl, mohla by z toho být třeba nejvyšší prolézačka na světě, takový tip.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist