Tampon

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26424 29.8.2011 21:14

Ahoj holky zaváděla jsem si tampony ale asi prilis hluboko dycky me to tam tak zabolelo ale pak to přestalo teď mě z toho akorát tak bolí v podbříšku. Přestane to? Ptala sem se mamky a řekla, že to je proste moc hluboku až k tomu čípku a řekla, že můžu mít zánět. Máte s tím zkušenost? Prosím poraďte.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Verousek8929.8.2011 21:19

    Já to mívám taky, když hodně zatlačím na čípek. Zabolí mě to a pak to přestane. Tampon se zavádí zhruba na délku prstu. Zkus ho nezavádět tak hluboko, ale zároveň musíš dávat pozor, abys ho neměla zase moc mělce.

  • Andrea06028929.8.2011 21:18

    Mamka ti radí dobře , tampon máš moc hluboko ... Zkus ho přístě nezavádět tak dozadu :) , uvidíš že to bude lepší ;) ...

  • Moc hluboko mi přijde divný, to bys ho tam musela fakt narvat a to tě zastaví hned. Naopak mě občas pobolívá podbřišek když si tampon zavedu málo. Zánět hrozí, pokud si ho dlouho nevyměníš. Chce to trochu zručnosti, ale to časem určitě zvládneš.

  • Asi špatně zavádíš....nesmíš ho VŮBEC cítit...myslela jsem si, že to není možné, ale opravdu už vůbec nevím, že ho mám. Nesmíš ho zarvat hluboko, ale ani ne jen na kraj, to mě taky pobolívá břicho....chce to tréning

  • Na zánět se mi to fakt nezdá.
    Jinak mě teda tampon nebolel ani když jsem ho zavedla moc daleko. Tampon má být co nejdál to jde. Jinak když si ho zavádím tak mě v podbříšku taky chvilku bolí, ale to do minutky přestane a je to v pořádku. Nezavedla sis třeba moc velký tampon?

  • Já třeba nemůžu zavádět 2 tampony po sobě, tj, jeden vyndat a hned zavádět nový, jakmile ale tamponem zatlačim na čípek, taky to zabolí, mám ten čípek citlivější, cítim ho občas i při sexu...takže já tampon zavádim až po tom, co mám silnější MS, kdy jsem zevnitř ,,vlhká" od krve, a jakmile ho vytáhnu, tak na hodku mám jen vložku, a pak, až jsem zase ,,vlhká" od krve, zavádim další tampon...

  • Asi jsem divná, ale já tampon zavádím co nejdál, avšak když prst vytahuju tak se mi ten tampon jakoby zase vrátí a nejde to prostě.. takže ho mám vždy hluboko tak na jeden článek prstu.. trošku h cítím, ale jen když stáhnu svaly.. jinak se mi občas stane, že ho vůbec zavést nemůžu, asi jsem nervozni nebo nevim a to už je používám dlouho..

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist