Tablety na hubnutí...

Otázku položila: Anonymní uživatelka #25557 1.3.2012 22:52

Čauky holky, máte nějaká z Vás zkušenosti s tabletama na spalování tuku a hubnutí?? Cvičím jím zdravě a vypadám pořád stejně tak bych chtěla zkusit aspoň ty tablety, pokud fungují. :-)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • S tabletama zkušenost nemám, ale podle mě ti samotný pojídání tabletek moc nepomůže :) Možná v kombinaci s nějakým cvičením... Nečekej od toho zázraky, ale mohu se mýlit, nezkoušela jsem to.

  • Pochybuju, že by ti nějaké tabletky na hubnutí pomohly...jsou plné látek, které mají projímavé účinky a nemyslím si, že by ti to pomohlo zhubnout tuk...radějí bych vyhledala nějakého výživového poradce, který ti poradí co a jak a proč ti nejde zhubnout, než vyhazovat zbytečně peníze za hubnoucí tabletky, které ti akorát udělají v těle paseku...nemyslím to nijak zle;-)

  • ty tablety fungují často na principu - sportuješ, dáváš tělu zátěž, tak spálíš o něco víc kalorií-tuku. pokud vím, tak se brávají těsně před cvičením. na kolik pomáhají nevím, bývají to různé L-carnitin apod.
    nepočítej však s tím, že je to všespásné, a určitě úprava jídelníčku je potřeba, zrovna tak, že i když jsi po cvičení, tak to neznamená, že protože máš hlad, můžeš do sebe narvat tunu čehokoliv.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 209 otázek, kterým se dostalo 271 548 odpovědí a 409 726 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist