TT v den očekávané MS

Otázku položila: Anonymní uživatelka #388684 5.11.2018 17:46

Na testu duch...snad nejsem magor a nevidím něco co není. Ale co je blbé, začínám pociťovat něco, jako začátek nějaké kvasinkové infekce, nebo co. Nevíte, zda se na to v těhotenství něco může? Nebo to může být nějakou změnou ph v době, kdy by normálně přišla MS a přejde to?

Tak přidávám ještě dnešní test, kde už je krásně viditelná růžová čárka. Není sice ještě tak silná jako kontrolní, ale už je vidět i z pár metrů. Tak uvidíme. Zvažovala jsem, zda se mám objednat na gynekologii už dnes (u nás nebývají každý den), ale nakonec jsem se rozhodla ještě týden počkat....dnes jsem dle kalendáře 4+1 a to mi připadá brzy na to, se objednávat. Počkám do 5+1 a pokud bude vše v pořádku, tak zavolám, aby mne na 6+1, nebo 7+1 dle jejich uvážení objednali.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Neco malo tam videt je. ;-) tak tfuj tfuj...
    Otazkou je co pocitujes. Ja kdyz mela nejaky lehky nalez zanetu ci ceho, tak mi to dr ambulantne osetril necim v ordinaci, jinak pokud to nebylo vylozene zadna hruza, nechalo se to byt, pripadne jsem dostala nejake tabletky na zavadeni. Resila bych to ale po porade s doktorem, protoze zvlast na pocatku tehotenstvi by se leciva uzivat nemely :-o

  • Tehotné sú na infekcie náchylnejšie... Rieši sa to vždy lokálne, kamarátka brala dokonca aj také silnejšie, ale pokiaľ je to len na začiatku, vaginálnymi laktobacilmi to môžeš podchytiť aby si neskončila na nejakom "svinstve". Vypýtaj si v lekárni idelyn, vagilact alebo gynocaps, čo budú mať. Tie, čo mávajú problémy berú takéto tablety potom aj preventívne počas celého tehu... Nie je to nič nezvyčajné, len to treba fakt podchytiť, lebo z infekcie bohužiaľ môžeš aj potratiť, keď sa nelieči.

  • Ahoj,dušík tam je.Pokud cítíš že máš nějaké problémy,určitě se objednej na gyndu tohle se musí řešit.Rovnou mu řekneš,že si asi těhotná.Test zkus až za 2dny a uvidíš zda sílí tak jak má.Držím palce

  • Brzy sice je,ale ty by jsi nešla na gyndu kvůli utz ale kvůli tomu zánetu který možná máš a je třeba léčit.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist