TT //

Otázku položila: Anonymní uživatelka #47336 30.12.2011 8:31

Ahoj, chtěla bych se zeptat kdy mám zajít k doktorovi, dělala jsem si TT a je pozitivní, četla jsem, že až tak v 6. týdnu, jinde píší hned...asi podle výpočtu těď začínám 5týden od poslední menstruace.Díky za odpověď :)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj, gratuluju :) nejlepší je zavolat si k Dr. a nechat se objednat sestrou.. Bude se tě ptát kdy jsi měla poslední ms a podle toho ti určí datum návštěvy.. Jestli to tak u vás ale nefunguje, tak opravdu počkej až tak na ten šestý/sedmý týden, to už lze s určitostí říct, zda je to těhotenství, zda je prosperující a kolem toho 7tt bývá už i srdíčko - ačkoliv není to pravidlem :)

  • AHojky, ja jdu k Dr 5.ledna (to budu v 9 tt). Takhle me objednala sestricka, rikala ze driv to nema cenu, ze tam stejne neni nic videt a kdyby bylo neco spatne tak s tim stejne ted nic neudelají. Jen kdybych mela nejaky potize tak mam ihned prijit kdykoliv a bez objednani. Stale je mi fajn az na obcasne ranni nevolnosti. Uz se tesim na pristi tyden co mi doktor rekne, moc se tesíííííííííím :-)

  • Ahoj, jsme na tom podobně....já jsem teď 18 DPO, 32 DC a k doktorovi se chystám hned 2. ledna...sice nejsem objednana, ale proste me vzit musi :-)....uz jsem totiz napjata jak struna a odpocitavam dny a cekam az mi to potvrdi....Teda spis doufam, ze mi to potvrdi :-)

  • Určitě jdi hned :) at ti to opravdu potrvdí :) a pak klidně můžeš dojít další týden znovu :)

  • Běž hned, ja také šla a ted jdu 6 ledna znova..ale aspon vím ze jsem tehotna a ted cekáme na srdíčko :) a gratuluju :)

  • AHojky chtěla sem jít hned ale že sme byli ve španělsku tak sem se objednala tak na ten 9tt kdy by sme přiletili. No a přiletěli sme když sem byla 3tt :-D hned sem tam volala a přeobjednala sem se na 7tt a nakonec sem tam šla v 5tt :-D :-d :-D viděla sem velkou černou skvrnu s prstýnkem :-) a pak za 4 týdny znovu :-) to už sem šla na utz a tam mi řekla že sem 10tt a viděli sme sněhuláčka :-) byl tam semnou přítel a malá dcera :-)

  • Já byla u lekaře ve 4 týdnu, ale to viděl jen tečku a ani mi nechtěl pořádně nic potvrdit, takže pak znova v 6+5 a to už říkal, že tam je srdíčko:)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 217 otázek, kterým se dostalo 271 565 odpovědí a 409 748 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist