Svrchní kalhotky

Otázku položila: Martasek89 19.8.2011 16:31

Jaké používáte svrchní kalhotky na látkovky ? Půjdu kupovat větší a chci nějaké doporučení, co se vyplatí, nebo které jsou opravdu nepropustné, atd :) Děkuji ;)

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Mě se zatím nejvíc osvědčili Pop wrap... příští týden mi přijdou wool wrap a dopoledne jsem tu zadával dotaz, jestli má někdo zkušenosti s vlňáčky. Asi do nich půjdu, protože u těch PUL plenek mi vadí, že to pak proteče do nohavičky.. ty vlňáčky vlhnou celé a pokud jsou jen počůrané, tak se prý nemusí hned prát- protože vlna má antibakteriální účinky.. jen je s nimi víc práce na údržbu..

  • já používám jedině PULky a nic mi nikam neprotýká (používám do nich klasické čtverce), i když plena je hodně nacuclá-ale samozřejmě, musí se dbát, aby plena byla řádně zasunutá v kalhotkách a nikde nečouhala, jinak protečou všechny kalhotky. Já používám zatím jen kalhotky na druky-suchý zip nemám moc ráda, i když ted´, jak se dcera nechává horko těžko přebalit, začínám uvažovat, zda to s tím suchým zipem není lehčí, než hledat druky na kalhotkách, které plápolají za utíkajícím dítětem :-)
    Jinak já doporučuji českého výrobce merinostar, má moc hezké nejen pulky, ale s těma mám zkušenost, už dělají i jednovelikostní a krásně obrázkové-nemám s nima absolutně žádný problém,ale doma mám i jednovelikostní Blueberry-ty jsou z takového silnějšího pul a pak mám několikery haipa-daipa-u předešlého dítěte jsem je hodně používala, nic moc jiného nebylo, ale teď mi více sedí ty 1. 2 jmenované-složitějšího střihu.

    Mě u PUlek vyhovuje, že jsou prostě spolehlivé a prakticky bezúdržbové, mohu je hodit do pračky prakticky k jakémukoli prádlu a za chvilku jsou suché..ale někdo zas jedině vlňáčky, je to prstě individuální :-)

  • Taky jsem používala PUL.ky se suchým zipem a žádná nehoda se mi nestala :o) vlňáčky jsme nemohli kvůli alergii, takže jsem je zamítla hned
    Skvělá údržba, rychlé schnutí, nic nepřeteklo :o)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 731 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist