Svědění a nepříjemné pálení na intimních místech. Čím to je?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #54596 4.10.2012 19:09

Ahoj holky, prosím Vás potřebovala bych poradit, pokud s tím máte zkušenosti a pokud ne, tak mě potěší každý váš názor. Najednou mě na intimních místech začalo svědit, měla jsem hustý nepřirozený výtok, po týdnu svědění trochu ustálo a začalo mě svědit vždy, když jdu na záchod nebo se toho jen mírně dotknu. Přijde mi to načervenalé. Postupem času svědění začíná být trošku štiplavější, při každém dotyku v intimních místech .. Nevíte čím to může být? Nebo co to je? Zajít si na gynekologii, nebo počkat, až to přejde? Začínám mít z toho celkem strach. Děkuju za každý příspěvek!

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj podle popisu to vypada na kvasinkovy zanet coz je hodne neprijemne ja na to trpim :( ale mam dobre zkusenosti s vyplachem Rosalgin cena okolo400,- a ted mi doktor doporucil si koupit feminella vagi C za 230,- je to proti svedeni a vytoku a rikal,ze potom by se mi melo ulevit...ale ono je fakt lepsi si zajit k doktorovi a on ti povi vic ale urco stim neco delej uz necekej at to neni jeste horsi :-)

  • Ano kvasinky.Už jsem to také párkrát zažila.To se musí přeléčit,na gyndu a po pár dnech se uleví.Léčba zabrala do dvou dnu.Já si říkám proč utrácet v lékárně,přez lékaře je to podstatně levnější a vždycky je lepší se nechat vyšetřit:-)

  • Ahojky, to jsou určo kvasinky .. trpěla jsem opakovanými záněty, ale vyléčila jsem se až tabletami Fermalac, které sem střídala s fungicidní mastí .. tak mi to doporučila mudr, střídat to .. jeden večer fermalac a druhý si dát na tampon tu fungicidní mastičku a mám klid!

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 206 otázek, kterým se dostalo 271 519 odpovědí a 409 720 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist