Svatební oznámení, ne na papír

Otázku položila: Jarmillka 10.9.2021 17:17

Jaká jste měly svatební oznámení ? Zajímal by mě hlavně výběr materiálu a pak výsledný efekt ? Hrozně jsem se nadchla pro svatební oznámení na plexi skle a byla bych ráda, kdyby jste mi případně doporučily firmu, která taková oznámení dělá.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Nechcem byt mrcha, co kazi nadsenie... ale naco? Ja chapem, ze vsetky tie detaily su krasne a vacsina neviest to chce mat dokonale... Ale naco? Nemusis mat vsetko ako z pinterestu. Po svadbe oznamenie ludia v lepsom pripade zalozia do krabice ci suplika a v horsom hodia do kosa.

  • Rebeca11.9.2021 10:05

    Svatebni oznameni z plexiskla je nadherny, muz presne tohle chtel. Pak jsme ale naznali, ze je to uplne zbytecny, a neporizovali jsme vubec zadny. :D

  • Mela jsem strukturovaný tvrdý papír s jednobarevnym potiskem a pres něj pauzovaci papír ozdobený vystrihlymi srdíčky. Dohromady spojeno stužkou v barvě celé svatby. Oznámení jsme posílali i poštou takže plexisklo si moc představit neumím.

  • já teda myslím že nápad je to krásný:-) jenomže jak už někdo psal, všem to bude jedno, někam to odhodí nebo vyhodí, já bych si ho vyrobila třeba pro sebe na památku nebo třeba pro rodiče - pokud rádi vystavují fotky, dekorace, suvenýry. Myslím že moje maminka by z toho byla nadšená :-D :-)

  • Sestra si ho z plexi nechala vyrobit. Neznám její důvody. Myslím, že při malé svatbě se to dá celkem finančně utáhnout. Co s tím dělají ostatní, jí je asi fuk. Je to celkem krásná, pevná vzpomínka. Opravdu se na tom potom dá krájet cibule. Ale ten romantický motiv, písmo na tom je prostě romantika. Takže zas chápu, když se člověk vdává/žení, tak tímhle si může připomenout svatbu i za 100let :-p. Firu neporadím. Sama jsem si nechávala oznámení dělat v Brně, přitom žijeme na severní moravě. Dneska není problém vsadit na internetové obchody, ale je dobré si nechávat až 6týdenní rezervu, aby se stačily vyrobit..apod..

  • Laurisska28.9.2021 16:28

    Já jsem měla svatební oznámení na dřevě a sestra měla kamenné a to bylo snad ještě hezčí https://www.svatbomilka.cz/k/s129-kamenne-svatebni-oznameni

  • Kata621.8.2022 20:51

    Dobrý den, my jsme si vytvářeli svatební oznámení sami. Využili jsme k tomu nástroje Canva. Vlastně pro všechny svatební tiskoviny. Se správným příslušenstvím pro 3D tiskárnu jsme to měli i krásně vytisknuté. A nepotřebovali jsme ani pomoc od grafiků. Příslušenství pro 3D tiskárnu jsme sháněli tady: https://eshop.sharplayers.cz/prislusenstvi. Doporučujeme i pro ostatní. Inspiraci jsem sbírala na Pinterestu. 🙂

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 149 otázek, kterým se dostalo 271 329 odpovědí a 409 600 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist