Svatba - hodně upnuté šaty v těhotenství..

Otázku položila: Anonymní uživatelka #39122 16.3.2011 11:10

Ahoj holky...mám takovou otázečku, jsem 19+2 tt, v pátek mám svatbičku a včera jsem byla na zkoušce šatů. Potřebuju poradit - mám korzetovky, ale dost upnuty i pres brisko - jsem celkove silnejsi postavy, jsou mi pohodlny volnejsi veci. Myslím, že to v těch šatech chvíli vydžím - ale jde mi o to.. Nemůžu ublížit miminku?? Když budu pár hodin fakt stahnutá v korzetovejch šatech?? Bojim se horzně o to maličký, abych ho nějak netrápila... co myslíte?? prosím poraďte, jsem docela ve stresu z toho.. Chtěla jsem volat doktorovi, jestli to malý neublíží, ale má dovolenou.. :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl16.3.2011 14:38

    Já kdybych se měla vdávat a těhotná, tak bych si z rezervou vybrala šaty o nějaké číslo větší, měla jsi to udělat také. Sestra když se vdávala v 6 měsíci těhotenství, tak jsme jí šaty zařizovali 3 měsíce přes svatbou a už tehdy jsme korzetové šaty kupovali z rezervou na oněch těch 6 měsíců. :D Sice jí o něco ještě byly volnější,ale když se korzet trošku víc stáhl, tak ani nebylo znát že je to o něco větší než jaké měla číslo v těhotenství. :)
    Těžko něco radit, když jsem četla v komentářích že to měnit nechceš. Takže trošku zbytečný dotaz. Ale nemyslím, si že by jsi tím korzetem dítěti ublížila. Po obřadu a po obědě, když to bude jo nepříjemné tak si vezmeš asi beztak něco jiného. Pokud nějaké takové šaty máš v záloze.:)

  • Ahoj, jako první gratuluji ke svatbě :)) Já si myslím, že i dva dny před svatbou se dá všechno ještě změnit. Jestli už teď si nesvá z toho, jestli nebudou šaty škodit tvému miminku a jsi raději ve volnějším, zvolila bych nějaké klasické šaty antického střihu pro těhotné. Akorát si pokazíš svatbu tím, že budeš neustále myslet celý den na to, jestli neublížíš miminku. Krom toho...počkej v sedě a až se nadlábneš :)

  • pokud sama říkáš, že se cítíš lépe ve volnějších věcech, zvol klasické těhu šaty, Ty to chvíli vydržíš, ale otázka je opravdu co bříško, zvlášt když jsi celkově silnější....je spousta nádherných těhu šatů, na korzetovky ych se vykašlala

  • No pokud v tom nebudeš sešněrovaná, že nemůžeš ani dýchat, tak to vadit nebude.. já se na to tenkrát ptala dr. když jsem ještě nosila netěhu rifle, řekla mi, že mimi je dostatečně chráněno.. trošku si korzet povol a bude to ok.. pak se převlékni do jiných pro tvůj pocit.. ale miminko tam opravdu nerozmačkáš

  • Vdávala jsem se v šestém měsíci taktéž v korzetových šatech. Prostě jsem korzet tolik nesešněrovala. Ale musím říct, že pro mě byla hrozná úleva, když jsem šaty po x hodinách svlékla. I když mě asi tolik nevadil korzet, jako ta spodnička, co se dává pod šaty. Ta mě do břicha trochu tlačila.

  • Miminku by to snad ublížit nemělo, ale tobě bude děsně nepohodlně. Já jsem měla taky korzetovky, těhotná jsem nebyla, ale když jsem si sedla k obědu, ani jsem se nemohla pořádně najíst. A to jsem je nijak zvlášť utažené neměla. Asi bych být tebou opravdu radši zvolila nějaké volnější bez korzetu, nebo se hned po obřadu, maximálně po obědě převlíct, zbytečně sebe ani mimčo netrápit.

  • Gratuluji k svatbičce..
    Já se vdávala vloni ve 24tt, také s korzetovými šaty a opravdu bez problému.
    Měla jsem je co nejvíce povolené, takže jsem v nich ani tak stáhnutá nebyla.
    Miminku jsem nijak neublížila, i když jsme je na sobě měla do samého konce.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 537 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist