Svatba

Otázku položila: Bývalá uživatelka #26239 29.10.2011 11:19

Ahoj holky:) S přítelem se po 11 letech vztahu chceme vzít, máme místo i všechny další věci zařízené. Ale rozhodli jsme se, že svatba bude "tajná" jen my dva a svědci. Bez rodiny a hromady přátel. Zajímalo by mě, jestli někdo z vás měl svatbu také tak a jak jste to poté oznámili rodinám a jak reagovali:)

Já se omlouvám:) ale nemám moc času a popravdě mě trochu obtěžují odpovědi ve kterých říkáte, jak si to nedokážete představit a podobně... asi mě budete nenávidět a ukamenujete mě, ale já se vás na tohle neptala... myslím, že má otázka byla jasná;) Zkuste mě pochopit... já se těším, že si přečtu jak to někdo s rodinou zařídil když to měl jako já a místo toho ztrácím čas čtením toho, jakou jste měli svatbu. Kdybych chtěla váš názor na to, tak se zeptám, já chtěla mluvit pouze s těmi, které to tak měli, nebo s těmi, které mi budou chtít poradit jak to rodině poté oznámit... omlouvám se..

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • mě to čeká 7.7.2012 na Mauriciu.. jen já a můj milý, chceme být jen spolu a lidé kolem nás včetně rodiny nás určitě pochopí... ve svatební den pak uděláme mms a pošleme rodině.. :-)

  • Kdybych se ja nekdy mela vdavat tak bych chtela presne takovouto svatbu a nekde u more, proste romantika jako blazen. Oznamila bych to tak, ze bych udelala nejake přání (neco na zpusob přání kdyz se zve na svatbu) a tam by bylo ze jsme se vzali a udelala bych jenom nejakou parbu-teda pokud by jsme uz nemeli kupu deti,.... A jak by kdo reagoval by mi bylo uplne jedno, protoze to ma byt muj den a ma byt takovy abych ja byla stastna a ne to delat jenom proto aby byli rodice spokojeni a vsichni ze jsme je pozvali,...... Na tomto jsme se s mojim shodili a kdyz se mel narodit maly tak mi rekl, ze on se zenit nebude, at se podivam jak se vsichni kolem rozvadi, takze sen mam hezky. Ale kdovi treba se mi nekdy splni. Kazdopadne si to udelejte at se to libi Vám, je to Vás den a Vy na nej budete vzpomínat a gratuluju!

  • My jsme se takhle vzali letos v červnu. Měli jsme tam jen dva svědky a naše půlroční miminko. Bylo to naprosto úžasné a hned bych to udělala zase. Nechtěla jsem žádný čumily a trapnosti alá vtípky na novomanžele. Rodiny jsme večer pozvali na luxusní večeři, kde jsme to oslavili. Vzali to v pohodě. Přátelům jsme poslali odkaz na fotky na webu a vyvolenými jsme udělali oslavu. Naše svatba byla plná pohody, polovina kamarádek pak tvrdila, že kdyby mohly, udělají to stejně.

  • my měli svatbu letos v červnu (50 lidí) a můžu říct, že to bylo perfektní...nedovedu si představit svatbu bez svých rodičů a blízkých, na kterých mi opravdu zálěží...ano stálo to moc peněz, které by bylo krásné procestovat, ale byl to pro nás nezapomenutelný zážitek...neumím si představit, že bychom se vzali někde "tajně" a pak jen přijeli a oznámili to...je to každého věc, ale my když plánovali, tak jsem si to nedovedla představit - plánovat sama a nemít své blízké v náš velký den s námi....každopádně pokud to tak chcete a jste romantické typy, tak si to opravdu užijete :)my moc romantici nejsem...jsme spíš společenští pařiči :-D moc gratuluji
    PS: oznámení typem mms je parádní...

  • My jsme to tajili co nejdyl, samozřejmě všichni u toho byli, ale řekli jsme jim to az tehdy,když bylo vše zařízené,tak jak jsme chtěli my, pak jsme sli na oběd s rodinou a odpoledne za nami dorazili ostatní známí, bylo nás asi 50-sát, ale i tak nás to vyšlo hooodně lacino, neměla jsem šaty z půjčovny,ale od známý (což jsem měla štěstí) i tak jsem do půjčovny odmítala jít,kdyby nebyla ta známá, fotografování jsem svěřila kamarádce, takže nás to vše vyšlo cca na 25000,- jen prostě ta oslava...

  • Martasek8931.10.2011 19:29

    My měli svatbu v 25 lidech. Nejbližší rodina a přátelé, bez kterých bych si to nedokázala představit. Bylo to krásné, dokonce nás to ani na moc nevyšlo. Bez rodiny bych to udělat nemohla.

  • my jsme to tak chteli udelat, nakonec jsme se rozmysleli- rodina ani pratele si to nezaslouzi a byla svatba vetsi (asi 44 lidi) a bylo to paradni, nepopsatelne, perfektni :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 207 otázek, kterým se dostalo 271 538 odpovědí a 409 724 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist