Stydlivost před klukem

Otázku položila: Anonymní uživatelka #378074 11.11.2017 10:14

Ahoj holky. Potřebovala bych fakt moc poradit. Je mi 13 chodím do 8. třídy a propadl k nám jeden kluk k vůli špatným známkám. No prostě se sním bavím... Ale problém je v tom, že kluci jsou debilové a smějí se všemu. Mám mít referát na PC a pak před třídou číst a hodnotit. Bojím se že se mi bude smát když něco udělám špatně. A ještě se vždycky strašně klepu hlavně když tam je on. Prosím poraďte mi :(

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • ;-)Klid, kluci jsou ve svý podstatě celkem jednoduchý udělátka. Zvlášť v tomhle věku. Neboj se, že před ním uděláš chybu. Pokud to nebude chyba, díky které budeš působit jako laciná prostitutka, bude to ok. Navíc mu to nejspíš bude připadat roztomilý.
    Dodnes si pamatuju spolužačku, které každou chvíli zakopla a pleskla sebou o zem. Věčně něco zapomínala, neustále spěchala = protože zase šla pozdě. Když něco nevěděla u tabule, červenala se a s úsměvem si hrála s pramínkem vlasů.
    A víš co? Kluci se o ni div nervali. Nebyla nejhezčí, nebyla nejhubenější, nebyla nejprsatější, nebyla perfektně nalíčená, nebyla dokonalá. Ale byla přirozená a byla s ní legrace. Navíc, díky jejím chybám si vedle ní připadali jako machři a měli potřebu ji chránit, starat se o ni.
    Takže... Jestli se mu líbíš, rozhodě ho tímhle neodradíš. Naopak, pokud se něco nepovede, mohl by tě dokonce povzbudit, protože učitelka je... ;-)
    Bude to dobrý, neboj.

  • Pie.com.key11.11.2017 10:22

    Asi se ti líbí, co? :) Je jasné, že před ním budeš mít zpočátku trochu ostych, to je celkem normální, obzvlášť v tomhle věku. To přejde :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 204 otázek, kterým se dostalo 271 506 odpovědí a 409 705 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist