Stydlivost

Otázku položila: Anonymní uživatelka #390007 26.12.2018 22:42

Zdravím, je mi 18 let a nemam zrovna postavu se kterou by se dalo chlubit, nějakých zhruba 70kg. Mám problém se před přítelem (jsme spolu krátce) už jen svléknout, natož ještě něco víc s ním mít nebo i svléknout jeho.. přitahuje mě, mám chuť se s ním vyspat, ale strašně se stydím a bojim se že se s ním nedokážu vyspat kvůli tomu.. Měl/má někdo podobný problém ? Rady prosím ? :/

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahoj. Přítel si Tě určitě vybral z nějakého důvodu a nepochybuji o tom, že součástí toho důvodu bylo i to, že se mu líbíš, že ho přitahuješ. Chápu, že v době, kdy se na nás z časopisů, internetu a z televize chrlí trend velmi štíhlých/hubených modelek je těžké tomu uvěřit, ale opravdu je dost mužů a chlapů, kteří upřednostňují plnější tvary a kypřejší ženy. Všeobecně je to tak, že muži ženu vnímají spíš jako celek a - zvlášť když už si nějakou vyberou - nebývají k nám zdaleka tak kritičtí jako jsme my samy k sobě. Když se nad tím zamyslíš, možná si uvědomíš i to, že přítel taky nevypadá jako model z časopisu a přesto se Ti líbí a přitahuje Tě. Kdyby Tě ale nepříjemný pocit z nedokonalosti vlastního těla měl svazovat v prožívání intimity, tak bych asi radila zkusit to probrat s nějakým psychoterapeutem (nebo spíš s psychoterapeutkou - ženou), bylo by škoda připravovat se takto zbytečně o radost z fyzické stránky vztahu.

  • Verczula27.12.2018 8:40

    Ahoj, tvému klukovi se určitě líbíš, jinak by s tebou nebyl, takže se nestyď! Je jen málo kluků, co preferují vychrtlé holky, které není za co chytnout. Pokud chceš budovat vztah, co něco vydrží, klidně se mu i svěř, že se stydíš a on tě určitě ujistí, že se mu takhle líbíš a jestli bude mít nějaké kecy, tak utikej :D :D A hlavně věř, že když na to přijde, kluci vůbec neřeší, kolik vážíš ;) Já vážím o 15 kilo víc než můj kluk a on je spíš nešťastný z toho, jak je hubený a stydi se :-D

  • piprdka27.12.2018 9:56

    Já bych jen doplnila, že chlapi si nevšimnou spousty věcí, o kterých si myslíš, že jsou tvým nedostatkem. Mně třeba tuhle manžel řekl, že se v televizi zase mluvilo o celulitidě a že si to musí vygooglit, jak to teda vypadá, když se o tom pořád tak mluví.. a tak mu říkám, že přeci stačí podívat se na moje nohy a zadek.. a on na mě úplně vytřeštil oči, že si nevšiml, že něco takovýho mam :D takže určitě zbytečně neupozorňuj na svoje "nedostatky", na 80% si jich přítel ani nevšimne :)

  • OveckaVeru26.12.2018 23:49

    Naucit se mit rada takova jaka jsi ;-)

  • Francy27.12.2018 8:58

    Vůbec se toho nemusíš obávat, tvůj kluk si tě už určitě nahou představoval a přece ví, jaká jsi. Jistě tě už objímal, chytil za pas a plácl po zadku, nestyď se :-)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 205 otázek, kterým se dostalo 271 507 odpovědí a 409 712 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist