Strie na viditelném místě.

Otázku položila: Bývalá uživatelka #40238 20.6.2012 10:42

Ahojky holky.Mám takový zvláštní dotaz :-D. Začíná se ze mě stávat už "žena" :-D a tudíž se mění i mé tělo.. tvary apod. No a ohledně toho je má otázka i problém. Zvětšil se mi zadeček a udělali se mi strie. Štve mě to a nemůžu to ani vidět :-D Ještě ke všemu když se půjde do bazénu je to vidět .. Něco účinného na to?Děkuji.A zkuste se prosím shodnout na něčem :-D.. Potom budu v rozpacích co si koupit :-D

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Simone20.6.2012 11:06

    Bohužel ti tady asi hodně holek spíš řekne, že se s tím nedá nic moc dělat, jedině se promazávat preventivně, aby se ti nedělaly nové. Můj názor na tenhle "problém" ale je, že to žádný problém není. Spousta holek a i někteří kluci strie mají a mě osobně to ani nepřijde ošklivé. Prostě to je a hotovo. A řeknu ti, že spoustu kluků a mužů to ani neřeší, to jen my holky je na to upozorňujeme a děláme z toho vědu. Můj přítel má například taky strie a byla jsem to já, kdo si toho všiml. On to ani nevěděl, že je má a bylo (a stále je) mu to úplně šumák, stejně tak jako moje strie. Víš, kdo ze strií udělal vadu na kráse? Byl to L´Oréal, aby mohl kvůli tomu vyrobit drahý krém, na kterým by vydělával :) Do té doby se nikdo striím nevěnoval ;)

  • Martasek8920.6.2012 11:11

    Já se v těhu moc nemazala a strie mám na břiše a stehnech. Po pravdě to neřeším :D Kdo je v dnešní době nemá ? :D

  • ja souhlasim s holkama. ja po prvnim diteti mam strie snad vsude, na zadecku, bocich, stehnech, prsou, strasne jsem to resila a stydela se za to. hlavne zpocatku, kdyz byly uplne fialove a velike, ale pak zesvetlaly a jsou skoro neviditelne nebo je spis uz tak nevnimam. manzel je o 5 let mladsi je mu 22 takze by mohl mit holku co ma kuzi jak modelka, ale neni s ni, je se mnou a nejake strie neresi a nejsou pro nej problem. laska, vztah a vse okolo je totiz o necem uplne jinem nez o striich a kdyz vazne miluje, tak te miluje jakou jsi. nikdo neni dokonaly a kazdy ma neco za co se stydi...;-)

  • Asi bych to neřešila. Mám strie na prsách a bocích. Můj přítel to neřeší a ještě mě uklidňuje, že si toho nejde ani všimnout.

  • Mně byl doporučen krém od Palmers's, mají ho v drogeriích Rossmann, teď dokonce ve slevě (vyšel mě na 184,-). :)
    Tady odkaz: http://www.lekarna-podebradova.cz/palmers-masazni-mleko-na-strie-250ml.htm
    Jsem nadšená - po prvním týdnu mazání ráno a večer se strie jako by vpily do pokožky, předtím byly vystouplé, teď si po nich přejedu a jsou zároveň s pokožkou a na bocích už z červené přešly na oranžovou, paráda! :) Můžu fakt doporučit, zatím mi nic jiného tak nezabralo, ani po měsících mazání (např. od Avonu krém na strie sice pěkně voní, ale to je všechno. :D ).
    A jinak - má je spousta žen, ale já bych byla radši, kdybych je neměla. :D

  • Já ti doporučuji mazat se krémem Elasti-Q exclusive. Strie mi po něm vybledly a kůže se hodně zjemnila. Nové strie se mi v těhotenství vůbec neudělaly. Je fakt dobrý, má velký obsah důležitého elastinu a taky kyseliny hyaluronové.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist