Střevní chřipka....

Otázku položila: Bývalá uživatelka #19576 23.1.2012 13:54

Ahoj holky.Jsem v 21tt těhu a zdá se že mně navštívila střevní chřipka.Včera to postihlo kamarádku .V kontaktu jsme spolu nebyli.Ale prý to řádí i ve školce atd....Myslíte že by to mohlo míti vliv na mimi?Ač zasloužilá matka jsem,tak toto jsem si nikdy projít nemusela.prošla si tím nějaká těhulka?

Děkuju Vám holky.Ještě že vás tu člověk má...

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Já měla v těhotenství střevní chřipku. Letěla jsem kvůli tomu k doktoru (bála jsem se salmonely a listeriozy). Střevní chřipka, při normálním průběhu, by vadit mimču neměla. Kup si nějaká probiotika jako prevenci a neboj se, protože když bys to brala do důsledku - nemohla by jsi ani do obchodu.

  • Také jsem měla chřipku, bylo to v 6 měsíci. Nevěděla jsem co dřív strčit do mísy .... trvalo to asi 48 hodin a zhubla jsem 5 kilo. Krom toho, že mě bolelo celé břicho - namožené od zvracení se nestalo nic. Mimčo bylo v poho, jen nespalo taky celých těch 48 hodin, jak jsem s ním furt cvičila u mísy. Hlavně hoooooodně pít, já byla úplně dehydratovaná. Měli jsme to doma všichni, takže to byla klasická střevní viróza. Pokud to rychle odejde, jako to přišlo, nemělo by se nic stát a kor až ve 21 týdnu, to už bývá mimi i trochu odolné.

  • Petruš vliv to nebude mít,ale hodně pij,aby jsi měla dostatek tekutin ...JInak se zpetám, nezačala si brát megnezium? Já měla taky docela lítačku,než jsem si na něj zvykla...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 212 otázek, kterým se dostalo 271 558 odpovědí a 409 734 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist