Streptokok v pochvě

Otázku položila: Bývalá uživatelka #33552 18.12.2011 12:44

Dobrý den dámy,
chtěla bych vás požádat, jestli máte některá zkušenosti se streptokokem v pochvě , aby jste se o ně se mnou podělila. Na začátku října jsem se vrátila z Tuniska s ohromným zánětem moč. cest, tak mi to bylo léčeno antibiotiky. Na konci října jsme zjistila, že jsme těhotná, ale bohužel jsem 3 týdny na to potratila. Celou tu dobu mě trápilo neustálé pálení, bolesti v podbříšku. Nalívala jsme do sebe litry urologu, brala různé léky a nic. Nakonec doktor zjistil, že mu laboratoř zapinkávala výsledky, tak ji vyměnil a ejhle, zjistil, že mám streptokoka ten ty všechny potíže způsobuje. Tak ode dneška mám nové léky, k tomu mast na zavádění, mám to brát celkově 6 dní, jsem zvědavá, jestli mi to konečně zabere. Téměř 3 měsíce mě trápí tyhle potíže, do toho ten potrat, už mi to leze na mozek. Budu ráda za každou radu, zkušenost či názor.

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • full.avl18.12.2011 17:21

    Sice já ho neměla, ale nemůže za toho streptokoka třeba i oslabená imunita? (to by odpovídalo, že jsi byla na dovče, že něco nebylo zrovna nejlíp, ovzduší a tak. )
    já bych se snažila krom těch ATB od lékaře ještě něco na posílení imunity. A hlavně se optat, jestli náhodou se raději nemá přeléčit i přítel. Aby to nebyl koloběh ze kterého se nedostaneš.

    Jinak je pravdou, že jsem slyšela že to trvá dosti dlouho , než se člověk toho svinstva zbaví.

  • Ahojky, sestře taky našly streptokoka, dr. ji přeléčila Macmirorem vkládacími a polykacími tabletami a při další kontrole jí dr. zjistila další bakterii, ale úplně jinou než předtím...myslím že to co píše full.avl se zakládá na pravdě, určitě by to chtělo imunitu posílit...
    Miminka je mi moc líto, ale příště opatrně s urologickým čajem...nevím v jakém sousledu se objevily potíže, byla nasazena antibiotika a v jakém údobí jsi popíjela urologický čaj, ale je možná souvislost mezi nasazenými ATB a pitím urolog. čaje a následným potratem. Urologické čaje jsou při těhotenství kontraindikací, proto pokud miminko plánujete, radši si kupuj pouze čistě brusinkový čaj...kdyby se vám to náhodou povedlo...

  • Já měla dokonce v pochvě zlatého stafylokoka, což je prý horší. Doktor mi tehdy napsal nějaké globule na zavádění a pomohlo to hned na poprvé. Každopádně lepší je léčbu ještě nějak podpořit a podpořit imunitu - užívat laktobacily v tabletách, do pochvy příp. Fermalac vaginal jako prevenci a užívat i třeba kapky. Na "spodek" jsou dobré ty z Lichořeřišnice.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist