Strava? :(

Otázku položila: Bývalá uživatelka #23862 30.10.2011 18:19

Ahoj, mám velký problém. Nevím jestli je to pubertou nebo čím, ale poslední dobou mívám strašně moc hlad, ale třeba najím se v šest a to si dám chleba s máslem a v osm už mám zase strašný hlad. A takto je to pořád dokola, vím, že to není pro tělo dobře, když pořád musím jest taky !kila!, ale nevím, co mám dělat. Prosím poraďte mi, třeba jak v kolik bych měla jíst, nebo jestli neznáte náhodou nějaký jídelníček, po kterém bych neměla takový hlad. :))

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Ahojky.
    zakladem je pravidelna strava - 5-6 denne. snidane,svacina,obed,svacina,vecere a nebat se i 2.veceri. Kdykoliv behem dne,dkyz mas hlad,vzit si zeleninu. Ta diky vlaknine zasyti a neni po ni hlad. Rano si dej treba kaseirku se syrem,rajce,caj, ke svacine ovoce, k obedu na co mas chut .-),hlavne se ale neprejidej,dej si k tomu treba zeleninu nebo kompot. k odpoledni svacine jogurt,k veceri treba zeleninovy salat,maso nebo vajicka,ale zase doplnit (dojist se) zeleninou. a k druhe veceri treba pulku papriky namazat lucinou - ta druha vecere by mela byt tak 1,5 pred spanim. a mela bys vypit min.2 litry neslazene vody a dostatek pohybu.
    Tvuj hlad je urcite dany tim,ze ti v jidelnicku neco chybi nebo ze pres den malo jis. Kdybys mela naky dotaz,tak mi napis do vzkazu..pa

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 231 otázek, kterým se dostalo 271 617 odpovědí a 409 754 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist