Strach ze sexu, přejde to ?

Otázku položila: Anonymní uživatelka #135842 30.9.2013 21:35

Zdravím všechny, které se rozhodli si tohle přečíst. Chtěla bych to shrnout nějak krátce, ať to není čtení na hodinu.
V 16 jsem měla první sex. Teď si řeknete, že jsem asi úplně blbá, ale nebylo to s klukem, kterého jsem milovala. Byl to jen kamarád. Věřím, že sex z lásky je určitě krásný, ale já ho ještě nezažila. Trošku tu situaci popíšu, budu upřímná a budu mluvit na rovinu, tak se nelekněte.
Jak jsem řekla, byl to kamarád. Vyspali jsme se spolu jednou.. A další týden znova. Je o rok mladší, v sexu žádný začátečník, jak řekl. Ale ABSOLUTNĚ jsem si to s ním neužila. Ani napopré, ani napodruhé. Připadalo mi, že to ze své strany bral tak, aby si to ON užil, aby měl největší uspokojení on a mě úplně zavrhl. Na delší dobu jsem si ho vzala na starost já, myslím, že na jedničku. Jakmile měl přijít na řadu on, jen tak mě odbyl. Pak párkrát zasunul a udělal se. Sakra co to je. Oblekli jsme se a šli. To bylo celý. Napodruhé ještě horší. Myslela jsem, že to byl třeba nějákej zkrat, ale on se vůbec o holku nezajímal, vůbec se nezajímal jak to cítím, co z toho mám. Hlavně, aby bylo dobře jemu! Tím mi totálně "zeškaredil" sex. Já se toho teď prostě bojím. Mám strach jít s klukem k němu, protože se bojím, že to bude zase to stejný a já si to nikdy neužiju. Je mi 17 a od té doby, což je rok, jsem se s klukem nevyspala. Asi je pravda, že nejhezčí je to s tím, koho milujete. Ráda bych to už zažila, ale strach mě drží zpátky. Doufám, že to tak nezůstane, nechci, aby to tak bylo. A váš názor?

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Z toho, co si napisala, je jasne, ze Tvoj prvy sexualny partner nebol nic moc, co suvisi podla mna s jeho vekom, je jedno, ze on uz "skusenost" mal, ale podla mna 15-rocny chalan ako aj Ty (16) ste boli este "deti"a na to, aby ste si vedeli sex uzit je potrebna aj urcita psychicka vyspelost a zrejme preto si z toho nic nemala. Navyse ocakavat, ze si to uzijes hned na 1. alebo 2. krat to sa snad ani neda.... na to aby to bolo super, je potrebna urcita suhra, vediet co ma rad ten druhy....... ale urcite nemaj strach z dalsieho intimneho zblizenia, ked sa najde ten pravy, tak si to urcite uzijes ;-)

  • Ahoj slečno,
    neboj se, sex není vždycky takový :-). Naopak, dokáže být velice příjemný, krásný, vzrušující, dokáže upevnit a rozvíjet vztah dvou lidí. Až najdeš někoho, koho budeš mít ráda, a kdo bude mít rád tebe, bude to mnohem lepší, protože navzájem pro sebe budete chtít jen to nejlepší. Budete se muset poznat a zjistit, co se tomu druhému líbí. Ale bude to krásné objevování :-) Partnerský sex je jako duo dvou hudebních nástrojů, a nejhezčí je se učit na toho druhého hrát. :-) Pokud Tě ten člověk bude mít rád, tak tě bude respektovat, nebude tě k ničemu nutit a počká si, až budeš připravená. Ty se také nenech k ničemu nutit a pokud nechceš, nemusíš chodit k němu domů a můžeš si vzít tolik času, kolik potřebuješ. Nebo dokonce můžeš jít k němu domů a nemusí k ničemu dojít, nebo můžeš přestat, kdykoliv budeš chtít. A pokud to někdo nebude chtít pochopit a akceptovat, tak pryč od něj :-). Nemá cenu cítit se špatně proto, aby se někdo jiný cítil dobře. Tak to nefunguje. Máš celý život před sebou, držím ti palce. A nezapomeň na kondom ;-).

  • Pro příště bych ti doporučila vzít to všechno popořádku. Nejdřív se do něho zamilovat, pak se spolu vodit nějaký čas jenom za ruce, pak začít s líbáním a hezky postupně zjišťovat, co se tomu druhýmu líbí a nechat si to oplácet. A takhle se spolu časem dopracujete až k prvnímu milování. Uvidíš, že to bude o něčem úplně jiným. A netlač na pilu, někdy to chvilku trvá, než se ten pravý ukáže...

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 229 otázek, kterým se dostalo 271 608 odpovědí a 409 753 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist