Strach

Otázku položila: Anonymní uživatelka #59010 12.3.2012 15:38

Ahoj, chci se zeptat.. Měli jsme s přítelem sex. Ze začátku ochrunu neměl, ale pak si ji vzal. Říkal, že mám být v pohodě a nestresovat se, že si je jistý.. Nemužu být těhotná ? měla jsem zrovna 2 den ovulace.

Sex

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Zřejmě si mladá a dítě opravdu nechceš, tak tohle už nikdy nedělej! Při sexu se uvolnují "kapičky lásky" a v nich mohou být spermie, takže jestli nechceš riskovat, tak mějte kondom po celou dobu styku. Těhotenství je nepravděpodobné, ale ne nemožné.

  • Verousek8912.3.2012 16:32

    Tak těhotenství není moc pravděpodobné, ale určitě to neznamená jistotu. Pokud těhotná být nechceš, určitě používejte kondom po celou dobu styku, nejen na konci. Jestli tvůj partner uvolňuje spermie ještě před vyvrcholením se poznat nedá, takže jistota je určitě se chránit po celou dobu :)

  • tak co přítel říká by ti mělo být jedno, on pak rodit nebude.... měl by ji mít ze začátku!!! my s manželem také spolu spíme s gumou a má ji od začátku a to podotýkám, že zase tragédie by to nebyla, kdybych otěhotněla, jsme zajištění, jedno dítě už máme...pokud dítě nechceš, trvéj si na ochraně.

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 223 otázek, kterým se dostalo 271 580 odpovědí a 409 749 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist