Stereotyp v manželství a tak si chceme užít víkend jen sami dva, máte zkušenosti s hotelem International?

Otázku položila: Bývalá uživatelka #160819 31.5.2015 10:43

Ahojte holky. Mám otázečku. Jako řešíte upadajíci vztah na materské? Myslím, že s manželem súrne potřebujeme víkend osamote. Rozmýšlela jsem nad Brnem. Žijeme blízko, mimčo bychom nechali u jeho mámi na ten víkend (ale nechci být od nej ďaleko, chápete). S manželem jsi potrpíme na služby na vysoké úrovni, takže klidne za víkend si připlatíme i víc, jen aby to splnilo účel a my si oddechli a nabrali nový dych v manželství. Znáte hotel International? Koukala jsem na web a vyzerá to moc dobře, máte ale však osobní zkušenost? Nechci aby nám náš víkend něco pokazilo a my se jenom víc a víc hádali.....Díky za rady holky!

  • 31.05.2015 21:57:48 - full.avl změnila kategorie otázky
  • 31.05.2015 21:57:48 - full.avl změnila titulek otázky

Odpovědi (podle hodnocení / podle data)

  • Výhoda Internationalu je poloha přímo v centru, jinak je to ošklivá komunistická obludnost. Pokud chcete být v centru a nelitujete peněz, tak zajímavější je třeba Barceló http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en_GB/offers/czech-republic/hotels-czech-republic.aspx

    nebo třeba maximus resort u přehrady, dobré jídlo, krásný saunový svět, přímo u přehrady, můžete si půjčit loďku...
    http://www.maximus-resort.cz/-hotel-maximus-resort-brno

    jinak pokud netrváte na Brně, ale jen na okolí, tak my milujeme café fara v Klentnici http://www.cafefara.cz/

  • Martasek8931.5.2015 14:03

    Nevím, jak velké máte dítko, ale my taky jeli na víkend sami, abysme si odpočinuli. Dcerka měla tenkrát rok, takže to nebyl problém. Co se týče vašich požadavků, podívala bych se, co je třeba v okolí, aby to přesně splňovalo to, co chcete. Manžel mi to dal k narozeninám, kdy mi řekl, že pojedeme na mé oblíbené místo. Tam jsme měli na 2 noci hotel s polopenzí, byl tam bazén, masáž, romantická výzdoba na pokoji, chodili jsem na procházky.

    Na stejně místo jsme jeli i další rok. Klidně bysme jeli i loni a letos, ale stěhovali jsme se, tak teď plno času a financí stojí domek, takže jen výletujeme s rodinou, žádná extra dovolená zatím nebude :)

Přidat odpověď

Ženě nejlépe rozumí žena

V poradně naleznete již 80 210 otázek, kterým se dostalo 271 553 odpovědí a 409 731 komentářů

Přesto jste nenalezla odpověď na svůj problém?Zeptejte se

TOPlist